Elegem van anyuékból! Mit tegyek?
Jellemzem pár mondatban anyát és apát...
Anya: nagyon ritkán jövünk ki egymással..Munkahelye olyan, hogy könnyen idegesíti fel magát vagy épp idegesítik fel a munkahelyén. Ezt mind rajtam tölti ki..mindig így megy..Mivel középsulis vagyok (elsős) nehéz hozzászokni a követelményekhez, most nem lesz valami fényes bizonyítványom...anya ezért teljesen ki van akadva...minden rossz jegy után kiordibálja velem magát.
Apa: jóval engedékenyebb mint anya, de még idegesítőbb! Állandóan velem foglalkozik, 2 percenként jön be a szobámba hogy mit csinálok vajon...ő is szokott velem kiabálni néha! gyakran incselkedik velem (szinte állandóan) ami megintcsak kiborít..
Anya még soha nem engedett el semmilyen buliba...kiskoromtól kezdve arra vagyok nevelve hogy otthon üljek és gubbadjak...mikor mondom hogy "anya nem kell elvinned uncsiékhoz, el tudok gyalog is menni" már akkor apa rávágja hogy "De ránk ilyesztett ez a kisjány..méghogy gyalog..nehogy valami baj érje" DE ILYET!!!....15 éves elmúltam de sehová nem engednek el...Igaz hogy feleselek sokat, de ebbe a korba nem tudom egyszerűen megállni mert már elegemvan :( Anyának is sokat segítek a főzésbe is és mindig elmosogatok..de rá 5percre ujra kiabál...mindig kitalál valamit amiért kiabálnia kell...a család meg szinte soha nincs együtt...ha d.u. 5kor anya hazajön ő a konyhába, apa az udvaron én a szobámba...este 2-en a szobájukba én meg örökké egyedül (tesóm nincs) :'( Rossz a magány nagyon unatkozok mindig és akkor szinte felcsillan a szemem ha elmehetek egy héten egyszer uncsiékhoz :( Tehát ezvan...letelik a suli rohanok haza és 7végeken is itthon vagyok...míg más bulizik..:S:S:S annyira féltenek mint egy 1 évest :@ Segítsetek :(
Jsés még...
1x jelentkezni akartam szépségversenyre mire ők: "Ááá esélyed sincs oda jó alakúak kerülnek be és egyenes gerincűek."
Nemrég jelentkezni akartam a megasztárba (jó a hangom mondták mások is) mire ők...
"Minek, tömeg előtt meg se tudsz szólalni" UTÁÁÁLOM UTÁÁÁLOM UTÁLOOOM A VISELKEDÉSÜKET!!!!!!!!!!
/és még én legyek a jótanuló, a nyugodt kislány...mikor februárba megyünk gerinc sebészhez és minden nap azon izgulok mi lesz ha meg kell műteni....és még nekem a legjobb a világon mert "megvan mindenem" ja.....csak egészségem nincs!! :'(

Az édesanyád, az akiről beszélsz, aki 15 éven keresztül ruházott, etetett téved, óvott mindentől, valamint majdnem 1 évig a szíve alatt hordott. Csak jót akar neked, ezért csinálja ezt.
Van itt rengeteg ilyen kérdés, keress olyat, amiben leírják, hogyan győzd meg, hogy bulizni mégis elmehess!
Akkor én most leírom azt, hogy mi az amit ők nem mondanak el, mert nem akarnak vele megbántani:
Tudod mekkora az esélye annak, hogy bejuss a Megasztárba? Te ezt komolyan gondoltad akkor, amikor kitaláltad, hogy majd a tv-ben fogsz szerepelni, milliók néznek majd, és a fél ország tudni fogja hogy ki vagy? Ferde gerinccel tényleg nem nagyon tudsz modellkedni. Ferde gerinccel akarsz az újságokban szerepelni 1 szál fehérneműben? Mindenki ki fog röhögni.
Jobban jársz, ha megműtenek, és 1 hétig feküdnöd kell, utána meg minden rendben, mint inkább, hogy majd 2 évig minden nap mehess hajnali 7re gyógytornára, utána meg 8ra suliba.
Amikor bejött, hogy bepakoltál-e már, akkor már be voltál pakolva, vagy még nem?

A sok unatkozás helyett tanulni kellene.
Karácsonyról már lecsúsztál,de legközelebbi alkalomra kérjél társast,kártyát,ha a szüleid mégsem ülnek le,még hívhatod a barátnőidet játszani(egyébként kérdezd meg a szüleidet hogy játszottak kiskorukban,kérd,hogy tanítsanak meg rá)
Pasizni még ráérsz.Képzeld el a jegyeidet,ha még a pasi is elvonna a tanulástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!