Mennyire normális, hogy én simán facebookozok előtte, de ő előttem nem?
A másik oldalról pedig a barátod gondolhatja azt, hogy mekkora egy bunkó vagy, hogy amikor együtt vagytok, neked facebookon kell lógnod. Inkább végig vele foglalkoznál...
Ezen gondolkozz el :)
Általában megkér, hogy írjak valamelyik haverjának, találkozó időpontot egyeztetek a barátokkal. Olyankor lépek be előtte, amúgy nem szoktam, ha vele vagyok. Esetleg ha mutatni akarok neki valamit, olyankor amúgyis lát mindent.
Szóval nem igaz a te állításod :)
Akkormeg még egyszerűbb. Ő nem azért telepszik oda, hogy meglesse a magánéleted(mert mindenkinek van!), hanem mert megnézi amit mutatni akarsz, meg megnézi, hogy írod meg az ismerősének az üzenetet. Az, hogy nem láthatod minden egyes levelezését még nem jelenti azt, hogy megcsal. Mindenkinek kell egy kis tér.
Amúgy egyetértek a #2 válaszolóval :)
Igazatok van! Csak sajnos nagyon sok rossz tapasztalat van a hátam mögött, az előző barátaim megcsaltak, vagy épp "rajta voltak" - a legutóbbi az egyik ismerős csajjal jött össze, aki azért barátkozott velem annyira, hogy felszedje... Gondolhatjátok...
Én mindig ennyire közvetlen voltam, cserébe pedig a megcsalást kaptam vagy épp, hogy elhordott a hátam mögött mindennek a munkahelyi sikereim miatt... :\
Én csak a chat miatt járok facebook-ra, szóval nézheti a barátom, mit csinálok. Viszont van olyan, hogy egy-egy sráccal elhülyülök, ami hülyülős flörtnek minősül. Ez tényleg nem több hülyülésnél, pláne, hogy nem is szoktam velük abszolút találkozni, van, hogy hónapokig nem is beszélek velük. De a barátom nem kell lássa, csak bántaná a dolog. De szerintem ennyi még belefér, az ember nem lesz vak csak azért, mert párja lesz, néha jóérzés mással is bókot váltani, főleg, hogy nem jelent semmit, csak egymás hiúságát nyalogatjuk.
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!