Ez normális? Az önbizalomhiányom miatt zavar csak?
Számotokra elfogadott, ha a párotok a jelenlétetekben kinéz valakit, és azt végig bámulja? Kicsinyes az a nő aki ilyesmin fennakad?
Konkrét eset: Völegényemmel bevásárolunk, velem beszélget, közben nagyon figyelget mellettem egy kis szőke miniszoknyás lányt. Megnézi fentről le, aztán lentről fel, aztán valahogy mindig a lány "seggében" haladtunk a vásárlással, a kasszában pedig beállt mögé, velem nem nagyon foglalkozott, végig bámulta a csajt.
Annyira megalázó volt. Normális hogy igy kinez konrétan vkit magának? Semmi bajom pl azzal ha ránéz valakire, de mikor bámulja, vagy 10edszerre nézi lopva, akkor kiakadok.
Hazaérve megkéreztem hogy ez mégis mi volt, csak annyit mondott, hogy ibolyája sincs miről beszélek. Tényleg lehetséges hogy ez az egész nem volt tudatos, csak vonzotta a csaj a tekintetét?
Amúgy ilyen sosem fordult elő eddig. Most meg úgy érzem magam mint valami teleszart zokni. Túlzásba viszem a féltékenykedést?(Ez inkább megalázó volt.) Hagyjam a fenébe az egészet?
az hogy megnéz valakit, nem érdekel
de ha ott vagyok vele, hozzábeszélek, ő meg más csaj seggét stíröli végig, az igenis zavarna
Felhozzam még a témát, vagy hagyjam a fenébe?Nem igazán hihető amit mond. Illetve utána mondta hogy csak a kasszánál vette észre a csajt. Meg hebegett-habogott.
Tudom fölösleges nagy dolgot csinálni belőle, de nem akarok több ilyen "élményt".
Engem is zavarna. Ott vagyok mellette, ne alázzon már le azzal, hogy tudomást sem vesz a jelenlétemről!
Én ott helyben mondtam volna neki, nem balhézva, hanem szép nyugisan. Talán többet ért volna, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!