13 leszek nemsokára és lány vagyok. Az osztálytársaim néha felhozzák a pasis témát, hogy kinek volt már. Nekem még nem volt...nem vagyok bányarém meg nem vagyok nyálas pitsa. De mégsem kellek senkinek...vagy csak én nem veszem észre? Vagy inkább hagyjam és majd nemsokára lesz?
2010. jan. 12. 18:23
1/7 anonim válasza:
szerintem 13 évesen még nem gáz...
ja amúgy szerintem ha nem görcsölsz ezen a témán ennyire akkor előbb-utóbb észre fognak venni a fiúk.
Próbáld meg magad jól érezni a bőrödben.
2010. jan. 12. 18:33
2/7 anonim válasza:
14/L bocsi ez lemaradt
2010. jan. 12. 18:34
3/7 anonim válasza:
Attól, hogy a kortársaid fűvel-fával lefekszenek 13 éves korukban(vagy még korábban) attól az én szememben nem te vagy a gáz, hanem ők. Eldurvult ez a világ, pedig én sem vagyok öreg, 22, de mikor én voltam ennyi idős, nem az volt a fontos ilyen korban, hogy ki kivel meg mit, persze, ilyenkor már eléggé foglalkoztat a másik nem, de szerintem abszolút nem normális, hogy 12 évesen pasiztok/ csajoztok. Nekem először 17 éves koromban volt barátom, és azt tartom a normális időpontnak, akkor is azt tartottam. Az unokaöcsém is 12 éves lesz és annyira gyerek még (bocs, nem akarlak ezzel megbántani). De a lényeg az, hogy szerintem nem gáz, hogy nem volt még pasid. Sőt!
2010. jan. 12. 18:35
4/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz kislány!Akik hencegnek csak feltűnési mániából teszik. Te pedig egy szerényebb alkat vagy, akinek egyenlőre nem hiányzik a pasizás. Éld a tini éveidet, ráérsz még vele. Meglásd, a megfelelő időben neked is lesz barátod. Nem kell azt siettetni, addig is szabad vagy, és azt csinálsz a tanuláson kívül, amit akarsz.
5/7 anonim válasza:
Persze majd lesz ne aggódj,nem késtél még el semmiről:-)))
Amúgy meg nem biztos hogy ezeknek a lánnyoknak tényleg van pasija,lehet csak a szájuk jár:-)
6/7 anonim válasza:
Tudod, sokan, akik dicsekednek, hogy nekik volt pasijuk, csak szeretnék, de igaziból nem volt. Ilyen korban sokkal fontosabb a barátságok kiépítése. A gyerekkori igaz barátság sokszor felnőttkorban is megmarad. De itt barátságot értek alatta, nem haverságot. Akik cukkolják egymást és így hajszolják bele a másikat felelőtlen, éretlen kapcsolatokba, azok nem barátok. A barátság az más.
A szerelem, pedig úgyis eljön, ha akarod, ha nem. Várd ki az idejét, nem késtél még le semmiről sem.
2010. jan. 12. 18:38
7/7 anonim válasza:
ne foglalkozz velük. én 15 vagyok, sosem voltam még szerelmes, utoljára 4.ben volt pasim (1db). sokáig görcsöltem én is ezen a témán, azóta többen is járni akartak velem, de nekem nem kellettek. pillanatnyilag nagyon jól elvagyok én pasi nélkül. hidd el mindennek van szépsége. ha hiszed ha nem annak is , hogy nincs pasid! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!