Egy férfi lehet háztartásbeli?
Nem mindegy, hogy valaki miért marad otthon, miért lesz htb.
Az utálok dolgozni nekem nem indok.
Ha így osztotta meg a pár a feladatokat, és ez így nekik megfelel, akkor rendben van, az ő dolguk.
mondjuk kereshetnél más munkát, részmunkaidőt, tanulhatnál és új keresnél újat
férfiatlan viselkedés, behisztizni, bedurcizni és otthon maradni. nem ffi vagy, kislány, akinek nem tetszik a meló és majd anyu eltartja!!!!
Hát nem tudom, nem megszokott az biztos. Ennek ellenére, ha nektek jó, akkor miért ne?
Egyébként én megértelek, a klasszikus értelemben véve én is utáltam dolgozni, mert egyrészt nem élveztem a munkámat, csak szenvedtem vele, szar volt a légkör a munkahelyemen is, másrészt szó szerint MINDENTŐL elvette az időmet, mert minden nap hajnalban keltem, és nagyon örültem, ha este 7-negyed 8kor hazaértem, de sokszor csak 9-kor, 10-kor. Gondolhatod, hogy mennyi erőm volt bármit is csinálni, azzal a tudattal, hogy hajnalban megint riadó... kb. evés, fürdés, alvás. Hétvégén meg érd magad utol a házimunkával. Segített a férjem, pl. főzött meg mosogatott, míg én teregettem, porszívóztam stb., de a hétvége legalább fele így is elment a házimunkával, a maradék egy napban meg hulla voltam.
VISZONT voltam előtte munkanélküli, és azt még jobban utáltam, hogy eltartanak, a másik nyakán lógok, őt is visszahúzva ezzel. Valamilyen szinten mindenképpen visszahúzod, mert akármennyit keres is, mégiscsak több lenne, ha te is kivennéd a részed. Nálunk a tökéletes egyensúly azzal lett meg, hogy kerestem olyan munkát, hogy itthonról dolgozhatok. Ugyanannyit keresek, mint a régi munkahelyemen, ahol kizsigereltek, ugyanakkor van időm a háztartásra, a férjemre, nem vagyok hulla, nem vagyok idegbeteg. Magam osztom be az időmet, csak a határidőket kell tartani. A férjem is boldogabb így, van pénzünk, de minden meg van csinálva otthon (mondjuk ha itthon van, most is segít), és ami a legfontosabb, van időnk egymásra is. Ilyen megoldás nem lenne jó neked esetleg? Mondjuk igényel némi önfegyelmet, hogy leülj és csináld, annak ellenére, hogy nem ellenőriz senki, hogy időre kész legyél, de egy felnőtt emberbe már csak szorult ennyi kötelességtudat.
azért elég durva, hogy a htb-k mindig full modern, okos, intelligens embernek állítják be maguakt ezen az oldalon, aztán olyanokat írnak, hogy aki nem dolgozik, nem férfi, meg hogy ne mosogasson...te jó ég:D
az ilyen meg is érdemli, hogy egyedül látja el a KÖZÖS feladatokat otthon...
most megyek és kihányom a barátom főztjét, mert nincs melle, így az nem főzhet, akinek nincs melle. meg is mondom neki!!!:D
25. akkor làtnàd az èn fèrjemet.Ő főz ,mos, takarìt, varr(gèpe is van).Persze csak ha nagyon fàradt vagyok vagy nincs kedvem.
De ettől Ő az èn szememben nem fèrfiatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!