A párommal összeköltöztünk és megbeszéltük a mindennapi élet felosztást. Utálok dolgozni, hajtani, viszont a lakásban lévő dolgokat, pl: mosás, takarítás, főzés, stb. tudnám csinálni. Főzni elég jól tudok és szeretek is. Kertünk van, termesztenék konyhanövényeket. Szerintetek ez kivitelezhető?
Semmi gond, nekünk vállalkozásunk van és például amikor már besokalltam, hogy a gyerekkel vagyok itthon, átvettem és a párom maradt a gyerekkel, teljesen jól működött.
2014. aug. 7. 11:49
12/28 anonim válasza:
Ezt én is furcsálltam,hogy nőként mindenki nehéznek titulálja a házi munkát,de amint egy férfi tenné,akkor már lustaság.
2014. aug. 7. 11:53
13/28 anonim válasza:
Egy NŐ lehet háztartásbeli?
PERSZE! mennyi feladat van, egész napra elég, igen igen igen
Egy férfi lehet háztartásbeli?
fúúúj lusta here vagy! takarodjál dolgozni
nincs kettős mérce :D
2014. aug. 7. 11:55
14/28 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ahogy látod az eddigi válaszok alapján ha így döntetek akkor kaptok majd hideget/meleget az elején. Aztán majd idővel megszokja a környezetetek a helyzetet.
(szerintem sz*rjátok le ki mit mond és tegyétek azt amit TI akartok :) )
2014. aug. 7. 12:05
15/28 anonim válasza:
En kulfoldon elek, itt megszokott dolog a haztartasbeliseg. Férfinak is. Az adatlapokon is szerepel a háziasszony/házi úr megnevezés. A kutyat nem érdekli. A párnak jo? Másnak semmi koze hozza.
2014. aug. 7. 12:07
16/28 anonim válasza:
Lehet, persze.
Mondjuk attól függ, mit értesz rajta. A házimunka meg egy-két növény nevelgetése számomra biztosan kevés lenne, nem tudnék ilyen férfira felnézni.
De ha kert alatt azt érted, hogy szinte minden zöldséget megtermelsz magatoknak, esetleg még gyümölcsöket is, az teljesen okés. És az elég kemény munka is, meg persze érteni is kell hozzá.
2014. aug. 7. 12:07
17/28 anonim válasza:
Tényleg furi,ha így belegondolok,én is htb vagyok,nem érzem fucsának,azt ,hogy egy férfi htb,sztem azzal sincs gond,ha ez mind két félnek megfelel.Viszont,nem tudom,hogy meddig tudnám mondjuk a férjemet,FÉRFI-ként kezelni így.Nekem kell az,hogy lássam benne,azt amit igazi férfinak neveznek...és az nem biztos,hogy így működne.
2014. aug. 7. 12:22
18/28 anonim válasza:
Hat, ha egy ferfi attól lesz ferfi, hogy dolgozni jar, akkor megette a fene.
2014. aug. 7. 12:25
19/28 anonim válasza:
férfi sok mindentől férfi, de nálam ott megszűnik ez a kép ha elém áll ezzel: UTÁLOK DOLGOZNI, HTB LESZEK... körberöhöngém
2014. aug. 7. 12:26
20/28 anonim válasza:
Vicces lenne, ha egy ősember megkérdezné, hogy mi lenne, ha ő a barlangban maradna őrizni a tűzet, és bogyókat gyűjtögetne, amíg a Zasszony halászik-vadászik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!