Félek! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy anya felhozott a lakásba egy tök idegen pasit, aki ráadásul, ha jól láttam, még ittas is. Nem tudok aludni, mert annyira félek, hogy történik valami. Anya és apa nincsenek "jóban", de ettől függetlenül apa minden nap itthon van,csak estére megy el. Szerintetek hívjam fel aput hogy jöjjön haza? de akkor anya nagyon megharagudna rám, ha megtudná, hogy én hívtam fel. És attól is félek, hogy apa nekiesik ennek a fickónak. Mit csináljak?2014. aug. 7. 00:00
1/16 anonim válasza:
Nyugodj meg és ne kattogj ezen. Anyukád biztos tudja, mit csinál... Ne kavarj, mert abból csak te jöhetsz ki rosszul. Viszont holnap mindenképp beszélj anyukáddal, h mi volt ez, ki volt ez, miért volt ott, stb...
2/16 A kérdező kommentje:
Ezt a pasast még egyszer sem említette, nem is mutatta még nekem meg. (Mert ha valakit megismer, azt mindig mondja nekem). És anya is ivott, ilyenkor teljesen nem normális, és sok hülyeséget csinál.
2014. aug. 7. 00:08
3/16 A kérdező kommentje:
És egyszer már megbeszéltük, hogy ne hozzon fel idegeneket.
2014. aug. 7. 00:09
4/16 anonim válasza:
Ha nem agresszív típus anyukád, akkor most menj ki és próbálj beszélni vele. Kérdezz rá a pasasra, végülis, te is ott élsz, jogod van tudni, hogy kik vannak ott, ráadásul éjjel. Ha leráz, és úgy látod, h baj lehet a szituból, akkor szólj apukádnak.
5/16 A kérdező kommentje:
A hálószobában vannak....
2014. aug. 7. 00:18
6/16 anonim válasza:
Akkor már úgysem tehetsz semmit valószínűleg. :( Várj reggelig.
7/16 A kérdező kommentje:
Nem ez az első alkalom, hogy anyám miatt nem tudok normálisan aludni (van amikor hajnali 2-ig veszekszik apámmal, mert a sok alkohol "megárt" neki, vagy éppenséggel velem kezd el vitázni valami apróságon, és dühömben + szomorúságomban nem bírok elaludni. Persze ezt akkor is megcsinálta, amikor nekem reggel suli lett volna, és fontos témazárót írunk.) De erről nem tudok vele normálisan beszélni, szóval az alkoholos témát nem is hozom fel neki, főleg apa előtt, mert akkor "megölne". De ezt az akcióját is megbeszélem vele holnap (illetve ma).
2014. aug. 7. 00:28
8/16 anonim válasza:
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Egyébként megkérdezhetem, hogy ha ennyire felelőtlenül "nevel" téged anyukád, akkor miért nem apukáddal élsz?
9/16 A kérdező kommentje:
Mert apa is itthon lakik, csak van(nak) neki barátnői, és azoknál alszik, de persze itthon is szokott aludni. Kicsit bonyolult a mi családunk, de ne gondolj rosszat. Mindennek van oka, és hidd el, ennek az egész történetnek, is. Ez a kapcsolat a szüleim között, már vagy 1 és fél éve van így. Nekem is nehéz, és sokszor anya amikor apa dolgozik (van amikor este 8-kor ér haza, vagy 10-kor) és csak ketten vagyunk itthon, szinte napi rendszerességgel iszik, és nagyon sokat vitázunk. Apa persze ezt nem tudja, mert nem akarom neki elmondani. Senki sincs már akivel tudnék erről beszélni, ezért amikor ez az összes rossz érzés felgyülemlik bennem, magamnak ártok. De eddig a legdurvább csak annyi, hogy borotvapengével a kezemen a nagyújjam felett vágtam meg magamat (szerencsére, mert aznap igen elborult az agyam, és nagyon sok önkontroll kellett)
2014. aug. 7. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!