Mi van ajkor, ha én még egy kicsit félek egyedül? Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Szóval 12 vok, és lány, főleg este félek egyedül, pl 6-kor is, ha már sötét van. De nem nagyon, csak mindig étek valamit. Napközbe nagyon ritkán, de akkor is megesik... mit tegyek ez ellen?2013. nov. 15. 20:33
1/5 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz mit tenni. Esetleg csak annyit hogy elfoglalod magad valamivel, hogy ne agyalj ilyeneken.
Majd kinövöd, én is féltem ilyen idős koromban...
2/5 vivike02 válasza:
Én régebben ha féltem akkor elővettem a telefonom és zenét hallgattam hogy ne törődjek azzal hogy félek.
Mondjuk én zenét szinte folyamatosan hallgatok :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszööm a válaszokat, 2. Válaszoló: nem hiszem h segítm mert nálunk mindig mrgy zene nagy hangfalakból
2013. nov. 17. 09:19
4/5 anonim válasza:
25 éves vagyok, gyerekem és férjem van, de még mindig félek egyedül. nem tudlak biztatni, nem mindenki növi ki.. .
5/5 anonim válasza:
Mitol felsz?
Ha szellemtol nem tudok segiteni mert en is es 11eves vok
Ha a betoroktol akkor zarjatok be a kaput ha kertes hazban laktok de ha emeletesben akkor ne zarjatok be mert ha nagy baj van nem tudsz kifutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!