Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha félek?

Mit tegyek ha félek?

Figyelt kérdés
Néha egyedul vagyok otthon nem akarom bezarni a szobaajtokat mert ha valami gond van kilegessen oket nyitni...sokan nem de en felek a szellemektol es reggel ha nincs itthon senki akkor felek egyedul 11eves vagyok es a szobabol ki se merek mozdulni felek hogy megjelenik egy szellem mert a baratom teletomte Bloody Marys dolgokkal a fejemet...meg ha valami zaj van akkor is felek mit tegyek? :(
2014. jún. 17. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

akkor most megnyugtatlak én kipróbáltam a Bloody Marys dolgot miután megnéztük a paranormál activityt és semmi nem történt :D

Hívhatod véres marikának is így nem félelmetes :D

Annyi történik, ha éjfélkor 3szor belekiabálod a tükörbe, hogy anyukád elzavar aludni.

És félni felesleges! attól, hogy félsz a helyzet nem változik és ugyan az történik

2014. jún. 17. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
ja és vegyél erőt magadon mozduljál ki meglátod semmi nem fog történni és legyőzöd a félelmedet
2014. jún. 17. 22:55
 3/6 Vree ***** válasza:

Nézz olyan filmeket ahol a jó fiúk legyőzik az ilyen Bloody Mary-s rémeket, és képzeld el hogy te hogy is hogy ellátnád a baját, ha megjelenne. Utána már nem fogsz annyira félni.

Az is lehet hogy ez a Bloody Mary nem is olyan rossz arc. Talán csak magányos vagy szégyenlős. Képzeld el, ahogy te meg a Bloody Mary teapartin vagytok. Ez is jó a félelem ellen.

2014. jún. 18. 00:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi valaszokat de nem csak Mary-tol felek hanem a hazunkban felajasztotta magat egy ferfi meg regen es egy no is megolte az udvarunkon a ferjet,es nyaron 2szer is kivolt nyitva az ajto es valamit lattam elmenni elotte szoval....nagykabol ennyi a gondom
2014. jún. 18. 07:32
 5/6 anonim ***** válasza:
így megértem ha félsz , de ha belegondolsz akkor a szobádban miért lennél nagyobb biztonságban mint a ház többi részében? A szobádban sem történt veled semmi másutt sem fog
2014. jún. 18. 09:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Mit is tehetnél, semmit. Foglald el inkább magad valamivel amit szeretsz csinálni, érdekel, vagy hasznos.

Biciklizzél, vagy csinálj fekvőtámaszokat, tanulj meg programozni, csinálj weboldalakat, gitározz, vagy mit tudom én. Valamelyikben biztos előre jutsz.

Ha vannak szellemek akkor mindenhol vannak, tök mindegy hogyan nyitogatod az ajtókat, ha meg nincsenek akkor megint csak feleslegesen szorongsz.

2014. jún. 18. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!