Miert teheti ezt? (bovebbent lent)
Tudom,hogy csunya dolog,de megneztem a parom e-mailjeit es lattam,hogy kb. 1 honapja regisztralt valami csabitasakademiara,ahonnan mindig kuldenek le neki lecket arrol,hogyan kell egy not elcsabitani.Nagyon rosszul esik,nem ertem miert van neki erre szuksege,mikor mar 2 eve egyutt vagyunk es nagyon jo a kapcsolatunk.Ezeket a leckeket e-mailben kapja,de ami megnyugtato szamomra,hogy a kukaban talaltam meg oket es olvasatlanul...tehat nem szokta elolvasni ezeket.De akkor vajon miert regisztralt?Megkerdezni nem merem tole,mert akkor kiderulne,hogy beleneztem az e-mailjeibe.Ti mire gondolnatok a helyembe?
(amugy nem szoktam az e-mailjei kozott nezelodni,ez egy ritka eset,nem is tudom,hogy miert leptem be)

Lehet, hoyg véletlenül - mert van, ahol ha benézel az odalra, automatikusan regisztrálódsz, és az emailok jönnek maguktól. Valószinüleg éppen ezért dobálta ki.
Én is jártam igy, egy fogyókúra-reklámot néztem meg, mert annyira hülyeségnek tünt a cime (egyébként nem akarok fogyni, mert nincs miböl), és azóta hetente többször jönnek az emailok és nem lehet letiltani.

Nem-nem, véletlen nincs, oda bizony regisztrálni kell, és az oldal semmiről nem szól, mint ezekről a leckékről :) Nézd, hogy neked kell-e aggódnod azt nem tudom, de én is regisztráltam, bár van barátnőm 2 éve. Sosem csalnám meg, még csak fel sem merül :) Ellenben az ilyen hülyeségekre mindig kiváncsi vagyok, és engem mulattatnak ezek a tanácsok :) Mit mondj, hogyan menj oda, blablabla... semmit nem érnek, én jókat röhögök... Egyet elolvastam, a többi nekem is ment a kukába!
Szóval nálam így megy... hogy nála mi van... azt tőle kéne megkérdezni :)

Egyszer én is regisztráltam pasizási tanácsokért.Mondanom sem kell,nem sokat ér.Tök triviális dolgokat írnak,de azt kapod szép számmal,e-mail formájában.Van mondjuk egy-két olyan tanács is,amit akkor is "bevethetsz",ha van pasid és őt akarod még inkább az újjaid köré csavarni,de ez tényleg elenyésző.A lényeg,hogy nem sokat ér.Szerintem ez csajozási tanácsban is hasonló lehet.Szerintem a párod csak kiváncsiságból regisztrált,aztán elolvasott párat és rájött,mint én is,hogy ezekkel nem lesz okosabb és gyakorlatilag levélszemét.
Nem akarlag riogatni,de ez az e-mail kutakodás és rögtön gyanakodás egy nagyon szép kezdete a féltékenységi rohamoknak,amitől a párod elég hamar besokallhat.Ha most nincs gond,akkor pont ezek miatt lehet.Ülj le és gondold végig,hogy a párod milyen veled.Figyelmes? Kedves?Szokott bókolni?Meg szokott lepni néha?Figyel az évfordulókra,ünnepekre?Figyelmes az ágyban? stb stb.Ezek apró jelek,hogy szeret-e téged.Persze rengeteg ilyen jel van,én csak párra kérdeztem rá.Ha igen,akkor szeret téged és abból kell kiindulni,ha szeret és te is őt,mindent megadsz neki,ami tőled telik az érzelmek és szex terén is,akkor miért keresne mást? Bolond lenne feladni ezt a kapcsolatot.Bízz benne,de leginkább magadban,hogy te vagy neki a tökéletes társ!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!