Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert teheti ezt? (bovebbent...

Miert teheti ezt? (bovebbent lent)

Figyelt kérdés

Tudom,hogy csunya dolog,de megneztem a parom e-mailjeit es lattam,hogy kb. 1 honapja regisztralt valami csabitasakademiara,ahonnan mindig kuldenek le neki lecket arrol,hogyan kell egy not elcsabitani.Nagyon rosszul esik,nem ertem miert van neki erre szuksege,mikor mar 2 eve egyutt vagyunk es nagyon jo a kapcsolatunk.Ezeket a leckeket e-mailben kapja,de ami megnyugtato szamomra,hogy a kukaban talaltam meg oket es olvasatlanul...tehat nem szokta elolvasni ezeket.De akkor vajon miert regisztralt?Megkerdezni nem merem tole,mert akkor kiderulne,hogy beleneztem az e-mailjeibe.Ti mire gondolnatok a helyembe?

(amugy nem szoktam az e-mailjei kozott nezelodni,ez egy ritka eset,nem is tudom,hogy miert leptem be)

2010. jan. 12. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:
ezen nem kéne aggódnod, hiszen kitörli őket. valószínűleg nem neki akarják küldeni, de lusta lemondani.
2010. jan. 12. 16:41
 2/10 anonim ***** válasza:
52%

Lehet, hoyg véletlenül - mert van, ahol ha benézel az odalra, automatikusan regisztrálódsz, és az emailok jönnek maguktól. Valószinüleg éppen ezért dobálta ki.

Én is jártam igy, egy fogyókúra-reklámot néztem meg, mert annyira hülyeségnek tünt a cime (egyébként nem akarok fogyni, mert nincs miböl), és azóta hetente többször jönnek az emailok és nem lehet letiltani.

2010. jan. 12. 16:43
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
na ez tipikusan az a helyzet amikor saját magadnak kreálod a problémát. nem kell elolvasni a párod emailjeit. kémkedsz utána de őszintén nem tudsz vele beszélni. hát ez már egy "jó " kapcsolat alap. egyébként meg lehet , hogy regisztrált valamiért egy oldalra (lehet , hogy nem is csábítás témakörben) és onnan kap ilyen "levélszemetet".
2010. jan. 12. 16:45
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Ne csinálj belőle gondot. Az én párom a pasizási tanácsokra regizte be a mélcímemet, mert kíváncsi volt, miket tanítanak ilyen helyen a csajoknak :D De aztán a saját címét mégsem akarta beírni, így az enyémet írta :) Aztán persze kérdezgetett, hogy na mit írtak? Én meg mondtam, hogy nem árulom el, mert ez a nők titka, szóval hülyéskedés az egész amúgy is. Ne csinálj belőle ügyet. Ha ő is regizett, csak kíváncsiságból, ami azóta már el is szállt. Ilyen helyeken sokszor nem kérnek visszaigazolást. Az is lehet, hogy valahol valamire rákattintott, azóta kapja.
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem regisztral automatikusan,mert kiprobaltam.Plusz,hogy a paromat a beceneven szolitjak meg az e-mailekben.Tehat o regisztralt,de nem ertem,hogy miert tehette.Viszont,mint latszik nem olvassa azokat a leckeket.
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem-nem, véletlen nincs, oda bizony regisztrálni kell, és az oldal semmiről nem szól, mint ezekről a leckékről :) Nézd, hogy neked kell-e aggódnod azt nem tudom, de én is regisztráltam, bár van barátnőm 2 éve. Sosem csalnám meg, még csak fel sem merül :) Ellenben az ilyen hülyeségekre mindig kiváncsi vagyok, és engem mulattatnak ezek a tanácsok :) Mit mondj, hogyan menj oda, blablabla... semmit nem érnek, én jókat röhögök... Egyet elolvastam, a többi nekem is ment a kukába!

Szóval nálam így megy... hogy nála mi van... azt tőle kéne megkérdezni :)

2010. jan. 12. 16:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg? Szerinted attól, hogy a párod már 2 éve veled van, nem akar semmi új csábítási tippről hallani, amit mondjuk bevethet nálad, hogy a kedvedben járjon? Ez annyira gáz dolog, el se olvassa őket és törli is, de te már rögtön gyanakszol, megkérdezni tőle meg nyilván nem mered. Szerintem kicsit túlságosan rá vagy telepedve, ha ennyit sem "engedsz" neki, hogy azt nézzen szabadidejáben, amit szeretne...
2010. jan. 12. 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet az is, hogy téged akar újra meghódítani és arra volt kíváncsi, hogy hogyan tudna neked kedveskedni. Szerintem nem jelent semmit ez. Lehet, hogy azt hitte, hogy azon az oldalon tippeket adnak arra nézve, hogy hogyan kell egy nőnek (neked) udvarolni és aztán rájött, hogy mégsem az.
2010. jan. 12. 16:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer én is regisztráltam pasizási tanácsokért.Mondanom sem kell,nem sokat ér.Tök triviális dolgokat írnak,de azt kapod szép számmal,e-mail formájában.Van mondjuk egy-két olyan tanács is,amit akkor is "bevethetsz",ha van pasid és őt akarod még inkább az újjaid köré csavarni,de ez tényleg elenyésző.A lényeg,hogy nem sokat ér.Szerintem ez csajozási tanácsban is hasonló lehet.Szerintem a párod csak kiváncsiságból regisztrált,aztán elolvasott párat és rájött,mint én is,hogy ezekkel nem lesz okosabb és gyakorlatilag levélszemét.

Nem akarlag riogatni,de ez az e-mail kutakodás és rögtön gyanakodás egy nagyon szép kezdete a féltékenységi rohamoknak,amitől a párod elég hamar besokallhat.Ha most nincs gond,akkor pont ezek miatt lehet.Ülj le és gondold végig,hogy a párod milyen veled.Figyelmes? Kedves?Szokott bókolni?Meg szokott lepni néha?Figyel az évfordulókra,ünnepekre?Figyelmes az ágyban? stb stb.Ezek apró jelek,hogy szeret-e téged.Persze rengeteg ilyen jel van,én csak párra kérdeztem rá.Ha igen,akkor szeret téged és abból kell kiindulni,ha szeret és te is őt,mindent megadsz neki,ami tőled telik az érzelmek és szex terén is,akkor miért keresne mást? Bolond lenne feladni ezt a kapcsolatot.Bízz benne,de leginkább magadban,hogy te vagy neki a tökéletes társ!

2010. jan. 12. 17:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Ártatlan kíváncsiság.Ne törödj vele.
2010. jan. 13. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!