Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baj lehet? (bővebben lent)

Mi baj lehet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és még nem volt barátom. De most tetszek egy fiúnak, aki nekem is nagyon bejön. De rosszat álmodtam a csókolózásról, és nagyon félek... Szerintetek hogy küzdjem le? Meg egyáltalán mit jelenthet ez?
2010. jan. 12. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:

mi volt benne a rossz?

gondolom azt jelentheti, hogy félsz tőle, hogy nem lesz jó, hogy valamit elrontasz, stb. ez természetes bizonyos mértékig, az ember mindig fél egy kicsit az új dolgoktól. de a rémálom? az lehet, hogy egy kicsit túlzott félelem

2010. jan. 12. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Tedd túl magad rajta, hisz az csak egy álom volt :D
2010. jan. 12. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez csak egy hülye álom, nem kell félni. Ne törődj vele, jó lesz! :)
2010. jan. 12. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne foglalkozz az álmoddal. Biztosan azt jelenti, hogy félsz a csókolózástól.De hidd el, nem kell egyáltalán! Magától fog jönni minden. Tudom, hogy könnyen beszélünk, de egyszer mi is átestünk ezen és nem haltunk bele ;) Sőőőt.. :P

Én drukkolok nektek! :)

2010. jan. 12. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
15 évesen még nem kell feltétlen barátodnak lenni,legalábbis nem szexuális értelemben.Ez csak divat,nem kell utánozni.Valószínű,hogy azért álmodtál rosszat,mert még nem vagy felkészülve lelkileg egy kapcsolatra.Várj,amíg kicsit idősebb leszel,akkor már nem lesz semmi baj.
2010. jan. 12. 15:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2010. jan. 13. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Sztem ne várj vele tovább. :) Próbáld meg bebeszélni magadnak, h semmi baj nem lesz, stbstb. Meg a sráccal is megbeszélheted ezt, úgy sokkal könnyebb :)

És ezen 1x úgy is túl kell esni. ^^ ( jobb esetben.. :D)

2010. aug. 23. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Az álmok a tudatalatti vágyaink,és a napi események gondolatok mixe.Gondolom gontoltál napközben is a csókra h jól esne vele,a tudalatid vágyik is rá ezér álmodtál a csókról,nincs ebben semmi roszs.
2010. aug. 23. 12:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!