A fiatal lányok miért nyomulnak gusztustalan módon házas emberekre?
Figyelt kérdés
Sok házas barátom,haverom meséli hogy amióta házasok mindig megcélozzák őket a fiatalabb lányok és van melyiket zaklatják.Persze vannak gusztustalan férjek is,akik ezt ki is használják,de egy tisztességes férjnek ez nagyon zavaró tud lenni.Az ilyen lányoknak mi jár a fejében?Most csesszünk ki velük és mi megmutatjuk hogy mi vagyunk a jó csajok?Vagy még is mire jó ez?2014. aug. 5. 09:22
21/22 anonim válasza:
Az nem tűnt fel, hogy nős pasik is ugyanezt csinálják? Én is sokszor tapasztalom ezt, hogy ott van mellette a barátnője, vagy felesége, vagy családja és nemcsak megbámul, hanem próbálja felvenni a szemkontaktust. Ez mégis mire jó? Az ilyet legszívesebben elküldeném melegebb éghajlatra.
22/22 anonim válasza:
Szerintem nem minden esetben igy van ez!! Nálam rengetegszer próbálkozott be házas, meg barátnős pasi.. Hát izé no comment, előadta h szingli, majd egy közös ismitől tudtam meg h van barátnője, felesége... Kicsit se éreztem magam,at gázul, szerintem nem (csak) a nőkben van hiba!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!