A fiatal lányok miért nyomulnak gusztustalan módon házas emberekre?
Hát én pont fordítva tapasztaltam, sajnos..
Meg se tudnám mondani, hányszor nyomult nős pasi, interneten, kávézóban, szórakozóhelyen.
Nem hagytam magam. Ha nagyon felidegesítettek, még el is küldtem őket a francba. Ekkor megkaptam a r.b.nc jelzőt.
Egy kifejezett sztorira nagyon emlékszem. Vártam barátnőmet a kávézóban, odaül hozzám a pasi, beszélgetést kezdeményezett, stb. Karikagyűrű meg az újján. Hmpf.
Hát elpanaszolta hogy a felesége így úgy elhanyagolja, már csak a gyerek miatt vannak együtt stb.
Megadta a mail címét. Nos facebookon meg ott virított a terhes feleség. De már évek óta semmi nincs. Aha...
ha ez olyan undi akkor miért jár sok 40-50-60as pasi negyed annyi idős lánykákkal?
nekik is növelik az egoját, a lányka meg jól jár
ennyi...
a milf kifejezés se véletlenül alakult ki!
A párommal egy időben úgy döntöttünk,hogy nem megy ez nekünk együtt,így szép csendben megbeszéltük,hogy jóban maradunk és élje mindenki az életét.
Évekig küszködött a nőkkel,hónapról-hónapra más nő és nem azért,mert ő váltogatni akart,hanem mert mind kirakta,hogy nem elég jó nekik.
Időközben mindketten felnőttünk,rendbe tudtuk hozni azokat a dolgokat,amik nem működtek és KÖZÖSEN építettünk fel egy új és nagyon jó egzisztenciát.
A lelke,a viselkedése mit sem változott,mégis akadnának jelentkezők,mert nem egy 17 éves Hondával,hanem új autóval jár,nem a szüleivel lakik,hanem egy gyönyörű családi házban él.
Még az sem zavaró,hogy anno csak 1 közös gyerekünk volt,most 3 van.
Igen,a kisugárzása,az megváltozott.Boldogságot és elégedettséget tükröz.
Most már kellene olyannak is,aki anno kidobta.
Hát nem tudom mikor megyek az utcán tudod hány házas ember bámul meg mikor ott van mellette a felesége úgy,hogy majd kiesik a szeme? Én mint fiatal lány sosem nyomultam senkire, de engem meg több házas ember környékezett már meg.
Kicsit kettős mérce.
És a megnézésért miért kell valakinek beszólni?
Én is megnézem a csinosan öltözött,jó alakú lányokat,nőket (nőként),a párom meg mered maga elég mint akinek görcsben van a nyaka (férfiként),nehogy megbántódjak.
Már sokszor megbeszéltük persze,hogy "ennyi" belefér,szóval ilyenért ne szólogassunk már be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!