Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatal lányok miért nyomulna...

A fiatal lányok miért nyomulnak gusztustalan módon házas emberekre?

Figyelt kérdés
Sok házas barátom,haverom meséli hogy amióta házasok mindig megcélozzák őket a fiatalabb lányok és van melyiket zaklatják.Persze vannak gusztustalan férjek is,akik ezt ki is használják,de egy tisztességes férjnek ez nagyon zavaró tud lenni.Az ilyen lányoknak mi jár a fejében?Most csesszünk ki velük és mi megmutatjuk hogy mi vagyunk a jó csajok?Vagy még is mire jó ez?
2014. aug. 5. 09:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát én pont fordítva tapasztaltam, sajnos..

Meg se tudnám mondani, hányszor nyomult nős pasi, interneten, kávézóban, szórakozóhelyen.

Nem hagytam magam. Ha nagyon felidegesítettek, még el is küldtem őket a francba. Ekkor megkaptam a r.b.nc jelzőt.

Egy kifejezett sztorira nagyon emlékszem. Vártam barátnőmet a kávézóban, odaül hozzám a pasi, beszélgetést kezdeményezett, stb. Karikagyűrű meg az újján. Hmpf.

Hát elpanaszolta hogy a felesége így úgy elhanyagolja, már csak a gyerek miatt vannak együtt stb.

Megadta a mail címét. Nos facebookon meg ott virított a terhes feleség. De már évek óta semmi nincs. Aha...

2014. aug. 5. 09:49
 12/22 anonim ***** válasza:

ha ez olyan undi akkor miért jár sok 40-50-60as pasi negyed annyi idős lánykákkal?

nekik is növelik az egoját, a lányka meg jól jár

ennyi...

a milf kifejezés se véletlenül alakult ki!

2014. aug. 5. 09:57
 13/22 anonim ***** válasza:
76%

A párommal egy időben úgy döntöttünk,hogy nem megy ez nekünk együtt,így szép csendben megbeszéltük,hogy jóban maradunk és élje mindenki az életét.

Évekig küszködött a nőkkel,hónapról-hónapra más nő és nem azért,mert ő váltogatni akart,hanem mert mind kirakta,hogy nem elég jó nekik.

Időközben mindketten felnőttünk,rendbe tudtuk hozni azokat a dolgokat,amik nem működtek és KÖZÖSEN építettünk fel egy új és nagyon jó egzisztenciát.

A lelke,a viselkedése mit sem változott,mégis akadnának jelentkezők,mert nem egy 17 éves Hondával,hanem új autóval jár,nem a szüleivel lakik,hanem egy gyönyörű családi házban él.

Még az sem zavaró,hogy anno csak 1 közös gyerekünk volt,most 3 van.

Igen,a kisugárzása,az megváltozott.Boldogságot és elégedettséget tükröz.

Most már kellene olyannak is,aki anno kidobta.

2014. aug. 5. 10:15
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom mikor megyek az utcán tudod hány házas ember bámul meg mikor ott van mellette a felesége úgy,hogy majd kiesik a szeme? Én mint fiatal lány sosem nyomultam senkire, de engem meg több házas ember környékezett már meg.

Kicsit kettős mérce.

2014. aug. 5. 10:20
 15/22 anonim ***** válasza:
29%
9-es egyetērtek! Az ēn 36ēves pārom egy 16ēves lotyóval csalt meg! Āllandóan ilyen 16-17ēves lotyók nyomultak rā,na meg õ is ezekre hajtott.
2014. aug. 5. 11:44
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A volt férjemek is volt egy ilyen kalandja. A kiscsaj a pénzére hajtott, vetetett magának dolgokat, és furikáztatta magát. A korbalei fiúk ugye még nem állnak így anyagilag. Az exem meg azt élvezte, hogy 30-on túl is bejön egy ilyen kislánynak, fiatalabbnak érezte magát tőle. Egészségükre, nem álltam az útjukba, amint a kikerültem a képből a lányka dobta is.
2014. aug. 5. 11:45
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
Miért gusztustalan a lány? Ő szabad, azt csinál, amit akar, ha az értékrendjébe belefér, hajrá. Sokkal undorítóbb a ffi, aki fogadja is a "felkérést".
2014. aug. 5. 13:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Amúgy: tudod te hány férfi néz meg, miközben ott áll mellette a felesége? Pfú... számát sem tudom. Az más kérdés, hogy én spec. beszólok neki, jó hangosan, mert szerintem tök gáz, de van, aki simán szétteszi a lábát.
2014. aug. 5. 13:30
 19/22 anonim ***** válasza:

És a megnézésért miért kell valakinek beszólni?

Én is megnézem a csinosan öltözött,jó alakú lányokat,nőket (nőként),a párom meg mered maga elég mint akinek görcsben van a nyaka (férfiként),nehogy megbántódjak.

Már sokszor megbeszéltük persze,hogy "ennyi" belefér,szóval ilyenért ne szólogassunk már be!

2014. aug. 5. 14:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel, hogy egy 16-17 éves lányka ráhajt egy idősebb férfira. Na de az idősebb férfi feleséggel és gyerkőcökkel az oldalán miért megy bele? Ő minimum egy embert b-a-sz át, ha csak felesége van gyereke nincs. Neki sokkal több felelőssége van a dologban, mint egy "szárnyait próbálgató" fiatal egyedülállónak.
2014. aug. 5. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!