Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor Én reagálom túl?...

Most akkor Én reagálom túl? Vagy tényleg van valakije?

Figyelt kérdés

Párommal közel 4 éve vagyunk együtt. Van egy 8 hónapos babánk is. Vannak időszakok az életében, amikor többnyire itthon van, de nem ez a jellemző. Nekem ez nem jelentett soha problémát, hiszen Én is dolgoztam, néha jöttek barátnők stb.

Az utóbbi időben viszont, érzem, hogy valami nincs rendben. Későn jár haza, mindig van valami kifogás. Csak Karácsony óta 4x jött haza igen későn, olyan éjfél tájt - vagy még később -, holott este 18:30-ra kellene hazaérnie. Most is elment délután, hivatalos ügyeket intézni, majd azt mondta 19:00 felé jön. Ehhez képest, már 22:30 is elmúlt és sehol senki. Vmelyik nap, egy kis farmerszütyőt találtam a kocsi hátsó ülésén - amiben kb. a 14 évesek tartják az aprót - benne egy szőlőzsirral. Azt mondta a haverja, hagyhatta ott. Én nem ismerek egy férfit sem, aki miniretikülben hordja magánál a szőlőzsirt. :S Na mindegy, az repült az elsőről...

Most Én is egy kicsit nehezebb időszakot élek meg, nem tudok lazitani egy picit sem a gyerek miatt, picit nyűgösebb, anyásabb, jönnek a fogai...stb. Imádok minden vele eltöltött időt, de nem vagyok egyszerű helyzetben, mert nagyszülők nincsenek, sem olyan barátok akikre csak úgy rá tudnám bizni a gyereket 1-1 órára, mig vásárolok, vagy bármi...

Visszatérve, természetesen Én vagyok a hülye és beképzelem a dolgokat - állitása szerint. Pedig nem kiabálok, ha hazajön és nem hisztizek. Egyszerűen megkérdezem hol volt. Sokszor még válaszra sem méltat. Azt mondja kezd elege lenni, hogy folytok faggatom és nem bizok meg benne. Hm.

Kérdezném Én mindazoktól akik válaszolnak, hogy mit gondolnátok a helyemben? Illetve HOGYAN REAGÁLNÁTOK?

2010. jan. 11. 22:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%
Mióta szeretkeztek ilyen keveset?
2010. jan. 11. 23:11
 12/29 A kérdező kommentje:

Igen, talán Én jobban, mint Ő. Vagy nem is tudom. Egyszerűen nem kezdeményeztünk. Sem Ő. Sem Én.

Közben megjött. Megirom, majd hogy mi volt. Köszönöm a válaszokat és a segitségeteket, nagyon rendesek vagytok!

Holnap irok!

2010. jan. 11. 23:15
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Tuti van valakije. A haverja vajon olyan táskát hord? Az én volt élettársam is mindig azzal jött, hogy "az óvszer a Lacié." Aztán lebukott. 5 éven át csalt.
2010. jan. 11. 23:16
 14/29 A kérdező kommentje:

Mióta? Kb. 1 hónapja. Mondjuk amúgy is ritkult, már mióta szültem. Pedig nem vagyok 200 kg és állitólag ronda sem :)

Most kifaggatom, addig nem hagyom békén.

2010. jan. 11. 23:17
 15/29 anonim ***** válasza:
22%

Sztem meg faggatás helyett csábítsd el és dugd meg!

Az többet ér mint bármiylen információ...

2010. jan. 11. 23:19
 16/29 A kérdező kommentje:
:DD
2010. jan. 11. 23:19
 17/29 anonim ***** válasza:
75%

"dugd meg"

Azért azt nem kell feltételezni, hogy rögtön hapsival csalja... :P

Majd írj, kíváncsi vagyok :) Remélem semmi gáz, bár igazából őszintén szólva nem látok esélyt erre az adott infók alapján :(

2010. jan. 11. 23:21
 18/29 anonim ***** válasza:
37%

Nem kell a szülésre fogni ha ő nem kezdeményez akkor kezdeményezz te!!

Szex nélkül minden kapcsolat tönkremegy...

Milyen motor menne már olaj nélkül hosszabb ideig..

Előbb utóbb mind besül...

2010. jan. 11. 23:22
 19/29 anonim ***** válasza:
84%
ma 23:21 Sztem te meg még nem voltál házas kicsi vagy még ehez nyomás aludni! :D
2010. jan. 11. 23:24
 20/29 anonim ***** válasza:
89%

Lehet, hogy most fura lesz amit leírok, de nálunk több mint egy éve nincs szex, mióta megszületett a fiunk. Nekem mondjuk nem is hiányzik... a férjem meg? Ő se az a nagy szexelős... és tuti hogy nem lép félre, egész nap elérem az irodában, és 3-ra minden nap itthon van.. SZóval hát ilyen fura madarak is vannak...

De a Kérdezőnél biztos hogy 3. van a képben!!!

2010. jan. 11. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!