Sógorjelölt megtévesztően álszent vagy én vagyok a rosszindulatú?
Nekem az,h a Rémségről való leírásodat,mintha a saját fehérgalléros bűnöző apámról mintázták volna,aki ugyanígy nagy reklámmal "jótékonykodott" viszont a legközelebbi családtagjait imádta kiforgatni a vagyonukból és rettegésben tartani.A gyerekkori szét veréseimre,úgy gondolok,hogy csoda,h túléltem a gyerekkoromat...Hát tudod a mérhetetlen aljasságukat fedni kell valamivel a külvilág számára nem igaz?
Viszont,akik ennek áldozatául esnek,azok szerintem,buták,üresek és nem tudom őket becsülni semmire sem.Így a nővéredet sem.Majdnem 40 évesen ennyi az esze,h gyakorlatilag,mint egy tinilány életét éli és a látszat csillogásért cserébe,még magát verni is hagyja?Ha ennyire mellre veszed jó tesó vagy,de szerintem ő reménytelen eset.....
Mivel te szerinted antiszociális vagy, a nővéred pedig a jelek szerint még nálad is sérültebb és életképtelenebb, természetes, hogy előbb-utóbb egy nagyon gázos pasit fog összedni.
Az is természetes, hogy te leszel az, aki ezt először megérzed.
Nyugodtan tehetsz, amit csak akarsz, de egyet jegyezz meg: senki helyett nem életjük az életünket. Ha a nővéred bele van pistulva a pasiba, akkor az azt jelenti, hogy a pasi pontosan illik a pszichés kattanásaira (nevezheted komplexusnak is). Nincs az az isten, aki levakarja róla! Csak annyit érsz, hogy meggyűlölteted magadat vele.
Ps: én nem kell mindenkinek gyerek. Pláne nem egy lelkileg súlyosan sérült embernek. Annak egyenesen BŰN vállani gyereket és továbbadni azt szemetet, amivel már önmaga sem bír el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!