Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesz saját családunk?

Lesz saját családunk?

Figyelt kérdés

Leszögezném: habár mindig az idősebb korosztály vonzott, fiatalabb férfiakkal keztem kapcsolatot, engem pl nagyon zavarna ha az illető elfogyasztott volna már egy feleséget, vagy lennének gyerekei. Szerintem 21 évesen ez reális igény, hogy az anyaságot/apaságot életem párjával egyidőben tapasztaljam meg.

A vőlegényem 26 éves, a kisöccse 8, a köztük kialakult kapcsolat semmilyen esetben sem testvéri ilyen korkülönbséggel(a szülők ugyanazok). Aranyos kisfiú, meg minden, de amikor összeköltöztünk a párom ilyeneket hozott fel, hogy de jó lenne őt is idehozni, szépen eléldegélnénk

hármasban(lassan mi is próbálkozni szerettünk volna). Az összecsiszolódás kicsit nehezen ment, költözés után pár hónappal volt egy összezörrenésünk, majdnem szétmentünk, akkor is elmondott mindennek, hogy ha ezt előre tudtam, miért szakitottam el a testvérétől.

Ha pl filmet nézünk és felbukkan egy kisgyerek akkor sem az van hogy de édes nekünk is ilyen lesz vagy valami, hanem pl a multkor azért bögött végig egy filmet mert egy gyereket kigúnyoltak benne a többiek, és akkor biztosan az ő tesójával is ez van, és nincs aki megvédje. De könyörgöm vannak szülei.

Lassan ott tartok hogy hazaküldöm a francba.

Semmivel sem jobb a helyzet, mintha egy elvált emberrel élnék együtt,sőt.

2014. aug. 2. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
Jól értem, a vőlegényed végigbőgött egy filmet? Biztos, hogy a megfelelő embert választottad leendő családfőnek, aki majd példát mutat a gyerekeidnek?
2014. aug. 2. 15:23
 12/16 anonim ***** válasza:
A parod tulzottan ragaszkodik a testverehez, te meg ahogy irsz rola ugy jon le hogy nem igazan szereted nem tudod megerteni az erzeseit.
2014. aug. 2. 16:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze ha egy nő bőg végig egy filmet az normális. Legalább tudod, hogy jó apa lesz nem mint itt sok válaszoló gyerekének az apja aki válás után gyerek felé sem néz.
2014. aug. 2. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:
21 évesen hova próbálkoztok? Mióta vagytok együtt?
2014. aug. 2. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de egy ilyen pasira én nem vesztegetném az időmet. Menjen haza, aztán pátyolgassa a kisöccsét. Még pár év, aztán az öcsinek is ciki lesz, hogy a testvére ennyire rátelepszik. Még nem való apának, ahogy szerintem te is túl fiatal vagy a családalapításhoz.
2014. aug. 2. 18:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Nálatok nem a kor a probléma, én 25 vagyok , 2 éves a fiam, de mindent meg tudunk beszélni ( ahogy előtte is) a férjemmel és a kompromisszumkötés 7 év után már kisujjból jön.

Nagyon össze kell még csiszolódnotok és tényleg felnőni, semmikép nem javaslom , hogy gyereknevelésen gondolkozzatok, bár nem tudom mennyi ideje vagytok együtt, de nem tippelek többre 2 évnél, az meg nagyon kevés a másik megismerésére.

2014. aug. 2. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!