Lesz saját családunk?
Leszögezném: habár mindig az idősebb korosztály vonzott, fiatalabb férfiakkal keztem kapcsolatot, engem pl nagyon zavarna ha az illető elfogyasztott volna már egy feleséget, vagy lennének gyerekei. Szerintem 21 évesen ez reális igény, hogy az anyaságot/apaságot életem párjával egyidőben tapasztaljam meg.
A vőlegényem 26 éves, a kisöccse 8, a köztük kialakult kapcsolat semmilyen esetben sem testvéri ilyen korkülönbséggel(a szülők ugyanazok). Aranyos kisfiú, meg minden, de amikor összeköltöztünk a párom ilyeneket hozott fel, hogy de jó lenne őt is idehozni, szépen eléldegélnénk
hármasban(lassan mi is próbálkozni szerettünk volna). Az összecsiszolódás kicsit nehezen ment, költözés után pár hónappal volt egy összezörrenésünk, majdnem szétmentünk, akkor is elmondott mindennek, hogy ha ezt előre tudtam, miért szakitottam el a testvérétől.
Ha pl filmet nézünk és felbukkan egy kisgyerek akkor sem az van hogy de édes nekünk is ilyen lesz vagy valami, hanem pl a multkor azért bögött végig egy filmet mert egy gyereket kigúnyoltak benne a többiek, és akkor biztosan az ő tesójával is ez van, és nincs aki megvédje. De könyörgöm vannak szülei.
Lassan ott tartok hogy hazaküldöm a francba.
Semmivel sem jobb a helyzet, mintha egy elvált emberrel élnék együtt,sőt.
De aranyos :)
Két hétre költözzön hozzátok a kissrác, aztán majd elfárad a pasi a végére.
Elég összetett a probléma, amit leírsz. Kicsit az a benyomásom, mintha két gyerek próbálna felnőttet játszani. (És még nem megy.) Szerintem a kisöcs-problémánál égetőbb kérdés, hogy abban a bizonyos összecsiszolódásban hol tartotok.(Nekem pl. nem férne bele - pláne összeköltözés után pár hónappal - hogy a párom "elmondjon mindennek".) A párod elég gyerekesen viselkedik, azért egy 26 éves pasi ne bőgjön már végig egy filmet a kisöccse vélt sérelmei miatt. Tőled is elég gyerekes ez a "ha már elfogyasztott egy feleséget, akkor nem"-jellegű gondolkodás, és azt mutatja, hogy keveset láttál még az életből. Szóval rólad is lejön, hogy még elég naivan gondolkodsz ezekről a dolgokról.
Az alapkérdésre visszatérve: hogy lesz-e családotok, az csak rajtatok múlik. Az szerintem elég biztos, hogy még évekre vagytok attól, hogy éretten, felnőtt módon döntsetek egymás mellett, és főleg egy gyerek vállalása mellett. Szerintem próbáljátok rendberakni a kapcsolatotokat, érjetek, tapasztaljatok meg dolgokat együtt, és 4-5 év múlva gondoljátok újra ezt a családalapítósdit.
"illető elfogyasztott volna már egy feleséget, vagy lennének gyerekei."
Miért ha te most őt kidobod, akkor neked is volt már félresikerült kapcsolatod akivel együtt éltél és megkérte a kezed. Persze tudom az nem számít, hogy te hányszor mondasz igen lánykérésre és hány férfival éltél együtt az igazi előtt ugye.
Csak azóta van ez amióta összeköltöztünk. Azelőtt nem is tudom, sosem foglalkozott a családjával, inkább hozzám jött vagy telefonon beszélgettünk.Értem én hogy család meg minden...de...
Amúgy a párom egész nap dolgozik, nem tudjuk idehozni a kicsit, mondjuk anyuka amúgy sem engedné, nagyon féltve van.
Hú, akkor nem lesz egyszerű harmonikus kapcsolatban létezned. Az Asperger eléggé megnehezíti magadnak is, de a párodnak is, hogy együttműködjetek. De nem lehetetlen! Csak sajnos ehhez egy nagyon felnőtt gondolkodású ember kéne melléd, a vőlegényed pillanatnyilag nem az.
Ülj le vele megbeszélni, higgadtan, vádaskodás és düh nélkül, hogy hogyan képzelitek el együtt. És azért nézd a dolog jó oldalát is: érzékeny, érzelmes pasi lehet, és ha ennyire szereti a kisöccsét, akkor - ha majd megértetek rá - a tieteket is így fogja szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!