Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom már ami körülöttem...

Nem bírom már ami körülöttem van, vagy csak lelki katarzis?

Figyelt kérdés

Apukám lassan 6 éve elhunyt, anyukám most lesz egy éve január 21-én, nagyon nehezen viselem, de most a nagynénjémnél lakom, aki 25 éves én pedig 20 leszek, szeretném a saját életemet kezdeni, de a barátom akivel most együtt vagyok 9 hónappal fiatalabb, szakmát tanulok ő is, de nekem már van egy érettségim. szeretnék már dolgozni de nincsen a mostani válság miatt nagyon nehéz találni, ráadásul nagynéném is csinálja a fesztivált, egyáltalán nem érzem családomnak akikkel most együtt lakom, barátommal és szüleivel már érzem.

A napokban összekaptunk nagynénémmel, vagyis ő kiosztott, hogy menjek el, mert neki nem jó....

Mit csináljak?

2010. jan. 11. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia, nagyon sajnallak. En mindenkepp kimennek kulfoldre, ha utjaban lennek igy a csaladomnak. A baratoddal lehet hogy joban vagy es a csaladjaval is kijossz, viszont ok nem 100% biztonsag neked. Ha osszevesztek a baratoddal es kiraknak ok is, lehet hogy mar nem tudnal visszamenni a nagynenidhez.

Mindenkepp probalj meg sajat labadra allni, menjel ki kulfoldre!!!

2010. jan. 11. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Na szép kis nagynéni,még el is küld. Maradt e neked valami családi örökség a szüleidtől?
2010. jan. 11. 12:20
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

12:14-esnek. Mit gondolsz? Ha munkát keres + már nem költözött el a nagynénjétől egy saját lakásba, akkor szerinted van pénze külföldre menni??!!

Én is mennék külföldre de egyelőre arra nincs pénzem, hogy felszálljak a buszra és menjek 5 km-t..

2010. jan. 11. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:
12:14-es: nem lehetsz ennyire naiv, hogy azt gondolod, hogy csak annyiból áll, hogy elmegyek külföldre - ehhez pénz kell, háttér kell, végzettség kell - honnan szerezne ott munkát? Azt hiszed, külföldön csak arra várnak, hogy jöjjön valami magyar oda? Nyugateurópában is igen magas a amunkanélküliség, és elöször a saját embereiket helyezik el, nem a külföldieket részesitik elönyben. Meg azért ott se hajigálják az emberek után a pénzt, amit kapsz, az nem rengeteg.
2010. jan. 11. 16:42
 5/9 A kérdező kommentje:
12:20as nem maradt csak adósság, laktunk egy házban az apu után eladta anyukám és egy másik emberrel volt együtt néhány évig vele vettek egy házat, de jelenleg 12 millió hitel van rajta, volt egy autó, de pénzem nincsen a vizsgát befejezni, és el is adták, nevelőfaterommal élhettem volna, de összejött a nagy nővéremmel és nem tudom nézni az enyelgésüket....
2010. jan. 11. 22:26
 6/9 A kérdező kommentje:
kimennék szívesen külföldre, de egyedül és pénz nélkül nehéz, sajnos itthon kell megoldanom, de kistesóim miatt nem szeretnék messzire menni, szeretnék a lábamra állni, de nagyon nehéz, ráadásul jönnek az évfordulók is :(
2010. jan. 11. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Azóta van, vmi változás?
2010. aug. 1. 18:01
 8/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen van változás... Nem is kevés... :(

Végre eltudtam menni a nagynénimtől egy albérletbe egyedül laktam, közben a nevelőapám meghalt, és a nővérem visszament a férjéhez, de jönnek a gondok, ki mit miért örökölt stb. a sok fizetni való, és most én hülye megint hazaköltöztem... vissza ahhoz akitől eljöttem, mert nem bírtam az életet, igaz a nevelőapám már nem él, de nem lett jobb a helyzet. Most innen szeretnék szabadulni, aztán meg szakmát tanulni, és szeretném minden időmet a barátomnak szentelni...

Minden idő sajnos. Ja és talán a ház tartozásunkat meg tudjuk oldani, lehet visszaveszi a bank...

2010. aug. 2. 15:33
 9/9 anonim válasza:
Azóta összejöttek a dolgok? :)
2013. júl. 5. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!