Nem bírom már ami körülöttem van, vagy csak lelki katarzis?
Apukám lassan 6 éve elhunyt, anyukám most lesz egy éve január 21-én, nagyon nehezen viselem, de most a nagynénjémnél lakom, aki 25 éves én pedig 20 leszek, szeretném a saját életemet kezdeni, de a barátom akivel most együtt vagyok 9 hónappal fiatalabb, szakmát tanulok ő is, de nekem már van egy érettségim. szeretnék már dolgozni de nincsen a mostani válság miatt nagyon nehéz találni, ráadásul nagynéném is csinálja a fesztivált, egyáltalán nem érzem családomnak akikkel most együtt lakom, barátommal és szüleivel már érzem.
A napokban összekaptunk nagynénémmel, vagyis ő kiosztott, hogy menjek el, mert neki nem jó....
Mit csináljak?
Szia, nagyon sajnallak. En mindenkepp kimennek kulfoldre, ha utjaban lennek igy a csaladomnak. A baratoddal lehet hogy joban vagy es a csaladjaval is kijossz, viszont ok nem 100% biztonsag neked. Ha osszevesztek a baratoddal es kiraknak ok is, lehet hogy mar nem tudnal visszamenni a nagynenidhez.
Mindenkepp probalj meg sajat labadra allni, menjel ki kulfoldre!!!
12:14-esnek. Mit gondolsz? Ha munkát keres + már nem költözött el a nagynénjétől egy saját lakásba, akkor szerinted van pénze külföldre menni??!!
Én is mennék külföldre de egyelőre arra nincs pénzem, hogy felszálljak a buszra és menjek 5 km-t..
Szia!
Igen van változás... Nem is kevés... :(
Végre eltudtam menni a nagynénimtől egy albérletbe egyedül laktam, közben a nevelőapám meghalt, és a nővérem visszament a férjéhez, de jönnek a gondok, ki mit miért örökölt stb. a sok fizetni való, és most én hülye megint hazaköltöztem... vissza ahhoz akitől eljöttem, mert nem bírtam az életet, igaz a nevelőapám már nem él, de nem lett jobb a helyzet. Most innen szeretnék szabadulni, aztán meg szakmát tanulni, és szeretném minden időmet a barátomnak szentelni...
Minden idő sajnos. Ja és talán a ház tartozásunkat meg tudjuk oldani, lehet visszaveszi a bank...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!