300 ezer forintból megélhet egy öttagú család, ha?
Ki a faxt érdekel a balatoni nyaralás? 4-en 300ezerből örülünk,h luk van a picsxnkon...
Mi ez a hiszti a nyaralással??
érdekes amikor kiírtam egy kérdést, hogy kb 200-230e ból 2 fiatal meg tudna e élni (albi/rezsi/kaja/egyebek) akkor le voltam hurrogva, hogy dehogyis, meg nehezen meg ilyenke.
itt meg 5en 300ból simán.
hogy is van ez?
Hát pedig Magyarországon ebből áll az élet, az ember örül ha nem hal éhen./ persze 47 ezer forintból is meglehet élni- állítják az "okosok"../
a párom havi 130 ezret keres én durván 85 ezret az összesen 215 ezer forint és most várjuk az első babánkat, persze sok ember szerint erre is felelőtlenség gyereket vállalni mert ez még két embernek is kevés...nem kevés ha az ember betudja osztani és nem rendel mindennap ételt vagy nem jár vendéglőbe, hetente moziba/ van aki nem is igényli ezt/.
Ha mindenki azt gondolná, hogy "jaj majd ha 200-250 ezret keresek akkor majd vállalok gyereket" vagy " majd ha saját kocsim lesz " vagy " majd ha lesz egy két szobás lakásom, hitel nélkül " akkor senki nem vállalna Magyarországon babát.
/persze nem véletlenül menekül mindenki külföldre, ott egy ember megkeresi azt amit itthon kettő se, úgy persze, hogy könnyebb gyereket vállalni is ..- de ezt csak mellékesen írtam /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!