300 ezer forintból megélhet egy öttagú család, ha?
Nem hiszem, hogy az összes három gyerekes család olyan sokkal többől él, mint a kérdésben szereplő 300 ezer.
De ezt MI nem tudjuk eldönteni. Ne haragudj, állítólag, te az asszony vagy, akkor csak te tudod, hogy milyen igényeitek vannak, most mennyit költötök, mire, marad-e, le lehet-e faragni belőle valahol stb.
A meg lehet-e élni kérdéseknek egyrészt van érteleme, más részt nincs. Úgy nézve van értelme, ha a kis pénzből gazdálkodók beírják, hogy megoldják, mert látjuk ilyen is van, így is lehet. De most beírhatom én is, hogy három gyerekkel biztos nem lehet annyiból megélni, mert nálunk meg még kettőnknek is kevés. Érted. Igények, szokások stb. Neked kell leülni és ha máshogy nem megy minden leírni, számolni stb.
"én erre nem szültem volna 3-at..."
Nem is "erre szült" a kérdező, hanem ennyi lenne a bevételük, ha a párja munkahelyet váltana.
400enél luxusnak számít:
szódavíz üveges
plüssjáték
gépsonka
bébiétel
...
érted 400enél ezek voltak a luxus dolgok!!! ezeknek alapnak kéne lenni! 300nél majd a hús lesz a luxus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!