A szüleitek mindig rendet raknak maguk után?
Figyelt kérdés
Furán hangzik, de én 20 évesen rakok rendet a szüleim után. Egyszerűen olyan rendetlenek hogy mindennap 1 órámba telik hogy pakoljak utánuk:(
Legszívesebben elköltöznék de nincs hova így még néhány évet ki kell bírnom a házban :S
2010. jan. 10. 16:33
1/4 anonim 

válasza:

amíg együtt laktam anyummal, addig én is én raktam rendet utána, igaz nem csinált akkora kupit, de volt mit pakolni.
szerintem ez normális dolog, hiszen ő dolgozott egész nap, azért, hogy legyen kajám, tanulhassak, stb. soha nem róttam fel neki. sőt! sajnáltam volna szegényt, ha az egész napos robot után még takarítania, meg pakolásznia kellett volna.
egyébként ha ennyire nem fekszik, h rendet tegyél utánuk, akkor ne csináld. vagy csináld, és ne panaszkodj.
költözni mindig van hova, max nincs rá kessed.
2/4 anonim 

válasza:

Anyu igen, apám maga után nem, mások után igen, mindig mások cucca az érdekesebb neki, épp ezért ha nekikezd, semmit nem találok, szóval én már zárom a szobámat.
4/4 anonim 

válasza:

hat nalunk sem.hozza teszem h van egy 16hós fiam,és mellette kell még minden nap fözni,mosni takaritani utánuk.de még erre sincsenek tekintettel,mert ha felmosok kb 10perc és simán átsétálnak rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!