Hogyan bírhatom ki?
Első kérdésem az lenne, hogy hány éves vagy?
Mit értesz terrorizálás alatt? Beszélsz telefonon anyudékkal? Esetleg te nem tudod gyakrabban meglátogatni a másik nagyit? Mi van a barátokkal, ismerősökkel, esetleg további rokonokkal?
Megértem, hogy nehéz elsőre így egyedül maradni, esetleg próbáld lefoglalni magad sportolással, olvasással, régóta halasztgatott teendőkkel, akár filmnézéssel, főzőcskézéssel. Nekem ezek váltak be :)
Èn amikor egyedül vagyok akkor filmeket nèzek (mondjuk èn max 1 napra szoktam egyedül maradni, de azt jól kihasználom) vagy kutyát sètáltatok, de ha már nagyon fèlsz akk ölelj át egy plüssállatot, hidd el az segít (horror filmek utáni èjszaka szoktam ezt csinálni)
14/l
Anyukad miert ment el kulfoldre?
Komoly felelotlenseg egy 15 eves gyereket hetekre magara hagyni. Nincs senki, akihez atkoltozhetnel?
Ha éjszaka félsz, akkor menj át hol az egyik, hol a másik nagymamához aludni, néha hívj át barátnőt, osztálytársat, vagy te menj valamelyikhez. Biztos be lehet úgy táblázni, hogy sose aludj egyedül.
Napközben meg kösd le magad, akkor biztos nem fogsz félni.
Amúgy tényleg érdekes szülői hozzáállás, hogy 15 évesen ilyen hosszú időre otthagynak. Kíváncsi lennék a sírógörcsökhöz meg a nem alváshoz mit szólnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!