Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem szereti a barátom....

Anyám nem szereti a barátom. Mit tegyek? Kezd idegesíteni.

Figyelt kérdés
Párommal 2éve vagyunk együtt.16 voltam,ő 17 amikor elkezdtünk jarni. Kiskorom óta ilyen fiura vagytam,tisztel,szeret,becsul..viszont van egy kis baj.. Parom es csaladja mezőgazdasaggal foglalkozik,rengeteget dolgoznak,sok fold,van mit csinalni.. Parom nemtud mas emberekkel beszelgetni,csak a munka,traktor,munka,aratas,blabla.Csak a gepek,munka.Ha megyunk valahova es meglatnak az apjaval egy traktort 1 oraig azt targyaljak,pedig nekik 55 x jobb traktorjuk van. Egyszeruen masrol nemtud beszelni,apummal is alig van temaja.Nincsenek barataink,nemreg volt 2 gyerekkori baratnom szulinapja,jott velem a bulira,mindenki probalt vele beszelgetni,o senkivel sem beszelt.Az en szulinapomon sem erezte jol magat,csak ult es nezett,oda se ment senkihez,csalad,kereszt szulok,akiket ismer,hozzajuk se szolt,es mindenki panaszkodott ra. Masik idegesito szokasa,hogy borzaszto fukar.Csak azt hajtsa(18 evesen( hogy o a gyerekeinek mindent megfog adni,rengeteget fog dolgozni,es sporolni, oke ebben nincs is semmi rossz,csak o se nyaralni,se autot,se hazat se semmit nem akar,pedig megtehetne.. Most nehogy penz ehesnek nezzetek,kerlek,csak mar " lelki terrorba" tart hogy nem vehetek mindig ruhakat ha a felesege leszek,csak par evente,a gYerekeknek jok lesznek a novere gyerekeinek a kinott,agyonmosott ruhai,nemkell semmit venni,sporolni kell. Borzaszto kemeny feju,"at akar engem nevelni" pedig nekem kell ot,hogy mozduljon ki,legyenek barataink,kezdek kiborulni,mert mindenki megszol :(
2014. júl. 24. 01:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Ne haragudj, teljesen érthető anyukád álláspontja. Senkinek nincs joga "átnevelni" a másikat. Ha nem felelsz meg így, keressen mást, aki meg igen.
2014. júl. 24. 08:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Imádtam az első pasimat. Komolyan. Focista volt. És semmi, de semmi másról nem tudott beszélgetni, csak a fociról, és a csapatról. Engem érdekel a politika, a regények, a világ eseményei, nyilván nem szemináriumot tartok ezekről, de azért néhány szóban szeretem megbeszélni ezeket a dolgokat is a nap végén. Vele nem lehetett. Egy idő után meguntam, hogy az intellektuális kielégülést máshol kell keresnem, és én azért járok hétvégén "szórakozni", hogy az -akkor még- füstös kocsmákban megbeszéljem a barátaimmal ezeket a roppant magad intelligenciát követelő dolgokat (érezd a szarkazmust). Fárasztott, hogy a napi történések sem érdeklik, se a regények, az olvasás, se más sport, egyszerűen semmi. Ugyanúgy faarccal ült a családi és baráti összejövetelek alkalmával, már ha eljött egyáltalán. Mi is annyi idősek voltunk, mikor összejöttünk, mint ti. Nem véletlen az exem. Érzed az összefüggést?
2014. júl. 24. 11:30
 13/14 anonim ***** válasza:
56%

A leírás alapján ez egy buta, műveletlen, szűk látókörű, korlátolt srác. Komolyan erre van igényed? Igaza van anyádnak, én se lennék boldog, ha a lányom beállítana egy ilyen sötétséggel...

A másik: még csak a barátnője vagy, se együtt élés, semmi, de már most bsztat, hogy merészelsz magadnak néha venni ezt-azt, már most borítékolja, hogy ha a felesége leszel, soha nem vehetsz semmit, csak X évente. Vagyis már előre látható, nem is tagadja, hogy el leszel nyomva, semmi beleszólásod nem lesz semmibe, az lesz, amit ő mond. Gyönyörű kilátások a közös életre. Ez kell? Komolyan?

Én nem akarlak bántani, elhiszem, hogy szerelmes vagy, de már most az agyadra megy a srác, és már most látszik, hogy egy pokol lesz mellette az életed a butasága és a korlátoltsága miatt. Hallgass anyádra, menekülj, amíg tudsz, komolyan!

N26

2014. júl. 24. 11:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat! Igazatok van,itt a menekülés,szakítás lesz a megoldás.. Sajnos.. :S
2014. júl. 24. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!