Ha anyukam rakerdez h lefekudtem e mar valakivel mit mondjak ra? Nem tudom, mit szolha hozza. Felek az igazsagrol. Mit mondjak? Nem merem megmondani h igen.
Szerintem mond el neki magadtól, ne várd meg, míg rákérdez.Az én Édesanyám nagyon nagyon szigorú volt velünk annó(3 lány).Manapság előbb kezdik el a lányok, szerintem ezzel ő is tisztába van.És ha tudja, hogy mindent elmondasz neki, megbízhat benned, máshogy fog hozzáállni a dolgokhoz.(lehet az elején nagyon ki lesz bukva, de rájön, hogy ellene úgysem tud tenni).Mikor elmondtam neki, hogy mi a helyzet, pár napig nem is beszélt velem, aztán magától odajött és mondta, menjünk el a dokihoz, és írassunk gyógyszert.Életemben először voltam nődokinál.Mondjuk azt hozzátenném, én 14 és fél voltam, és az akkori fiúm a mostani férjem, már akkor tudtuk, hogy együtt maradunk, talán ez azért számított.ő volt 28, én 14,5.Anyu először őt sem fogadta el, nem volt egyszerű.16 évesen már nála laktam.
a lényeg, beszélj vele, mond el mi van.Nem kell félned, akármilyen is, az édesanyád.Meg ha már megtetted.......
2 gyermek édesannya
14,5 éves korodban te már megtaláltad a férjed?:O:$
Ez igazán szép,akkor mégis vannak még ilyenek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!