Ha anyukam rakerdez h lefekudtem e mar valakivel mit mondjak ra? Nem tudom, mit szolha hozza. Felek az igazsagrol. Mit mondjak? Nem merem megmondani h igen.
Hűha! Szerintem ráértél volna még!
Én 19 voltam mikor elvsztettem, de megérte várni. És jó volt vagy nagyon fájt! Nem gondoltál a pettingre? Mi is úgy kezdtük!A párom tanított meg mindenre! Tényleg hány éves a fiú? De Könyörgöm védekezzetek! A Te korodban kizárólag óvszerrel!
Írj ha tudsz!
Bizony korán volt! Ha rákérdez mondd el nyugodtan, ilyen dologban nem szabad hazundi, pláne nem a saját anyudnak!
Nem akarok bántani senkit de egy 16 éves lány is még csak kislány!!!!! Bár manapság már minden más. Csak félek nem jó irányba változnak a dolgok.
20 éves?? És egy 14 évest?? Hát annak örülök, hogy védekeztél, de akkor is.
Én marha pipa lennék ,ha a szemem fénye odaállítana, hogy bocs anyu de megvolt az első keff.
Igazából nincs miért balhéznia anyudnak, mert jócskán tehet róla, hogy ilyen korán megtörtént.
Lenne kedved megdumálni ezt privátban?
Mond el neki!Lehet haragszik majd,de az anyukád kiben bízz ha nem benne?
Beszélgessetek el a biztonságos és felelősségteljes szexről,biztosítsd róla,hogy 1 v.ki volt és védekeztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!