Akkor ez most 7. év babonája?
Férjemmel most vagyunk együtt már 7.éve, és a 7év alatt még ennyit nem veszekedtünk, mint az utóbbi pár hétben!
lassan 4hónapja lesz, hogy megszületett a babánk, és így kicsit kevesebb figyelem jut a másikra!
olyan hülye dolgokon fel tud idegesíteni néha, hogy legszívesebben fognám magam és elcuccolnék!
mindemellett szeretem, de néha már kezd nagyon sok lenni...
másnál is volt már ilyen?
Talán igen, 7. év...
Próbálj türelmesebb lenni, beszélgessetek. És ne hanyagold el:)
Szia, szerintem nem a het ev miatt van a veszekedes, hanem inkabb a baba szuletese miatt. Nyilvan neked most sokkal tobb a dolgod, es nagyobb mar a felelosseged is! Beszelj vele, hogy segitsen neked beosztani az idodet, hogy mindenre jusson! Ne csak a babara!!! Magadra is jusson idod! Es kerjel segitseget a csaladtagjaidtol is. A ferjedet is fogd be a hazimunkaba. Ne veszekedjel vele, inkabb mondd el neki, hogy faradt es ingerult vagy de te ugyanugy szereted ot, de a babazas nehez es a hazimunka is egyben es magadra is kell hogy legyen idod!
Fodrasz, baratnok, seta a ferjeddel, pihenes a ferjeddel kettesben...stb. ilyenkor a babara valaki vigyazzon!
Ne hagyd, hogy tonkremenjen a kapcsid csak mert gyereket szultel.
Nagyon igyekszem a kedvében járni, olyanokat főzögetni, amit ő is szeret, de ha valamiben segíteni kell, inkább a net előtt ül... :-(
a gyerekhez elég türelmetlen, pedig nem egy agybajos típus!
próbáltam beszélni is vele a dolgokról, hogy kicsit magamra is szeretnék figyelni, elmenni 1-1.5 órára kicsit kikapcsolódni, erre azt mondta, hogy jó, akkor elmehetek bevásárolni...
nem is tudja, de néha úgy megbánt azzal, hogy ő sem törődik többet velem...
Mondd meg neki, hogy veled foglalkozzon es ne netezzen! Es a net rengeteg kapcsolatot tonkretesz, es a netezo pedig egyszeruen fuggo lesz! Muszaj neki leulni netezni, mert olyan ez, mint a pia vagy a cigi. Teljesen fuggove teszi az embert. Mondd neki mindig, hogy veled foglalkozzon, te legyel a fontos neki.
Amugy pedig jarjal el ketszer este tornazni, es legyel mindig csinos!
Te pedig ne csak a babával foglalkozz állandón,hanem a férjeddel is.És legyen más témád is.A mai anyukák rögtön kézbe veszik a picit,ha egy picit sír.Állandóan csak velük foglalkoznak,megnehezítve a saját dolgukat is.Lehet,hogy nálatok is így van.A férjed úgy érzi,hogy ő már nem fontos neked,csak a baba,ezért ül a net előtt állandóan.Sok helyen ért megy tönkre a párkapcsolat.Fektesd a pici este az ágyába,és hagyd szépen aludni.Akkor van időtök egymásra is.
3 gyerekes anyuka.
Szerintem van ebbe valami. Testvérem a párjával a 7. évben vesztek úgy össze, hogy tesóm el is költözött haza.. És akkor nem volt gyerek még.
Kibékültek és most már van baba is, és csak néhány kisebb összezördülés volt köztük..
Tehát van a 7. évben valami.
Nekem a 9. hónap volt a kritikus 2x is..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!