Te gyerekeid- én gyerekeim! Hogyan oldjátok ezt meg anyagilag, hogy ne legyen belőle vita?
A párommal kicsit hamarobb költöztünk össze, mint eredetileg terveztük (anyagi okokból), így sajnos néhány dolog felkészületlenül ért minket. Ilyen téma ez is.
A gyermekeim velünk élnek, a párom gyermekei (11 éves lány 10 éves fiú) pedig elég változó időpontokban jönnek, csak minden második hétvégén alszanak itt, de heti 3-4 nap beugranak. Ami ebben zavaró, az az, hogy soha nem tudom, mikor számítsak rájuk, arra pedig egyikünknek sincs pénzünk, hogy az így felmerülő extra kiadásokat álljuk, pl. a hétvégén úgy volt, hogy nem jönnek, én állatkertbe készületem a gyermekeimmel, mire indulás előtt 10 perccel befutottak a párom gyermekei és persze ők is jönni szerettek volna. Végül a párom marad itthon a gyerekeivel, mi meg mentünk állatkertbe, ebből persze sértődés lett. Ez csak egy példa volt, de sajnos elég sok akad. Nem tudom, hogyan oldjuk ezt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!