Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a volt barátom többször is...

Ha a volt barátom többször is megütött, akkor mennyi az esélye hogy más barátnőjét is megfog?

Figyelt kérdés

Tény, hogy sokszor voltam hisztis, és akaratos, de közel sem annyira hogy megérdemeljem a szerinte jogosan adott veréseket! Persze nem tűrtem sokáig, betelt hamar a pohár ,de elég szépen "adott". Az apja is ezt csinálta az anyjával, igaz már külön vannak. Persze tagadja, mikor vége lett is, felhoztam és nekem is letagadta:D a lényeg.. hogy mennyi az esélye annak h sose csinálja ezt mással, és annak mennyi h a következő barátnőjével is ez lesz? Az indulatait már az elején nehezen kezelte, idegbeteg.

Előre is köszönöm a NORMÁLIS, és rendes válaszokat:)

22L

2014. júl. 20. 23:07
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Az a fej valóban megtévesztő, bocsánat, csak annyira undorítónak találom, és szinte már "nevetségesnek" hogy letagadja, nekem is, mikor tudja nagyon jól miket tett:)

engem csak az érdekelt hogy mennyi rá az esély, vagy csak annak köszönhettem hogy nem tűrtem el a dolgait, és kiálltam az igazamért:) köszi a válaszokat !

2014. júl. 21. 01:14
 22/28 anonim ***** válasza:
52%
Nem szólított "anyá"-nak véletlenül?...
2014. júl. 21. 01:17
 23/28 anonim ***** válasza:
77%
Én is kinevetem azokat a bunkókat, akik ilyen nevetséges hazugságokig is elmennek, csak hogy mást hibáztathassanak.
2014. júl. 21. 01:17
 24/28 anonim ***** válasza:
66%

Attól függ mi hozta ki a sodrából.ha a hisztit nem birja és a következő barátnője is hisztizni fog akkor valószinű öt is megüti.

Azt ne hangoztasd hogy kiálltál magadért,mert szerintem ez nem igaz,akkor álltál volna ki magadért ha az első pofonnál otthagyod.

Ugy gondolom mindenkiben benne van az állat és mindenkinek megvan a gyenge pontja,viszont mivel emberek vagyunk igy tudunk uralkodni magunkon,egyeseknek ez nem megy,ők lesznek azok akik vernek és érdekes hogy mindig van kit.

2014. júl. 21. 08:09
 25/28 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem ok, de ahogy egy nőt sem, úgy egy férfit sem jogos megütni.
2014. júl. 21. 10:29
 26/28 anonim ***** válasza:
94%

Valószínűleg ezt a konfliktusrendezést ismeri. Az exem teljesen normálisan viselkedett, egy hónap után bemutatott a szüleinek (náluk, ő külön élt), apja ELŐTTEM úgy üvöltött az anyjával, mert elsózta (nem is) az ételt, hogy azt hittem, lefordulok a székről. Olyanokat mondott rá, és úgy alázta, hogy elképesztő volt (az én szüleim normális emberek).

És aztán pár hónap múlva bebizonyosodott, hogy az exem ugyan szeretett volna más lenni, mint az apja, de olyan konfliktushelyzetekben, amikor nem tudott gondolkodni, a tanult mintához nyúlt.

Szóval nem, nem tud megváltozni egy ember, mert aki agresszióval old meg BÁRMIT, abból előbb-utóbb egy állat lesz.

Jó tanács: ha egyszer a pasid földhöz vágja akár az ollót, akár egy poharat, menekülj, mert nem tudja levezetni az agresszióját, és lesz majd olyan, hogy te akadsz a keze közé, nem lesz ott semmilyen tárgy. És te csattansz a falon.

27N

2014. júl. 21. 10:57
 27/28 anonim ***** válasza:
Attól neked semmivel nem lesz jobb,ha tudod,hogy ő ilyen,és hogy mindenkivel szemben így fog viselkedni.Persze ez így lesz,mást is ütni fog,ha úri kedve úgy diktálja.Csak nem értem,téged ez miért nyugtat meg.
2014. júl. 21. 11:53
 28/28 anonim ***** válasza:
Tudom egy szakítás mindig nehéz, főleg ha az ember maga dönt ebben. Keresi az okokat, hogy mi lett volna ha tűr, meg önmagát is képes okolni, hiszen fáj a szakítás. Lehet te ebben a helyzetben vagy de hidd el, hogy a párod minden konfliktust és mindenkivel előbb-utóbb veréssel igyekezne megoldani. Tapasztalat részemről, és ilyen helyzetben menekülni kell, nem szabad megbocsájtani, és nem te vagy a hibás. A következő kapcsolata is ilyen lesz. Esetleg az előfordulhat, hogy kifelé szépnek mutatják. A volt párod azért, hogy "megmutasa" neked, a párja szintén azért. hidd el nagyon sok házasságon belüli erőszakot nem lát a külvilág. Ez is tapasztalat.
2014. júl. 22. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!