Ha a volt barátom többször is megütött, akkor mennyi az esélye hogy más barátnőjét is megfog?
Tény, hogy sokszor voltam hisztis, és akaratos, de közel sem annyira hogy megérdemeljem a szerinte jogosan adott veréseket! Persze nem tűrtem sokáig, betelt hamar a pohár ,de elég szépen "adott". Az apja is ezt csinálta az anyjával, igaz már külön vannak. Persze tagadja, mikor vége lett is, felhoztam és nekem is letagadta:D a lényeg.. hogy mennyi az esélye annak h sose csinálja ezt mással, és annak mennyi h a következő barátnőjével is ez lesz? Az indulatait már az elején nehezen kezelte, idegbeteg.
Előre is köszönöm a NORMÁLIS, és rendes válaszokat:)
22L
Én viták alkalmával nem adtam neki igazat, kiálltam magamért, és sokat is vitáztunk, főleg h kis dolgokért kiakadt.Viszont ha a lány mondjuk egy csendesebb, nyugisabb , akkor mennyi az esélye?:)
Bocsánat, csak érdekel, köszi mindenkinek:)
nagy valoszinuseggel a kovetkezot is meg fogja verni. Az ilyen baromallatok nem valtoznak meg soha.
Mi az hogy jogos? Ki donti el, o? Ugyan milyen jogon? Rohej. Nem vagy a kutyaja bakker.
Aki not ver az ne nevezze magat ferfinak, az egy kis gerintelen tetu.
38F
Nem, nincsen személyre szabott bánásmód, viselkedés. Ő ilyen verős.
De ez feltűnt:
"Persze tagadja, mikor vége lett is, felhoztam és nekem is letagadta:D "
Mért nevetsz ezen??
Természetesen elég gáz volt a pasitól, de neked azzal hogy most mi megjósoljuk hogy megüti-e a következő barátnőjét vagy sem mivel lesz jobb illetve rosszabb???
Megkönnyebbülsz ha azt írjuk hogy ,,igen őt is megüti,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!