Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a volt barátom többször is...

Ha a volt barátom többször is megütött, akkor mennyi az esélye hogy más barátnőjét is megfog?

Figyelt kérdés

Tény, hogy sokszor voltam hisztis, és akaratos, de közel sem annyira hogy megérdemeljem a szerinte jogosan adott veréseket! Persze nem tűrtem sokáig, betelt hamar a pohár ,de elég szépen "adott". Az apja is ezt csinálta az anyjával, igaz már külön vannak. Persze tagadja, mikor vége lett is, felhoztam és nekem is letagadta:D a lényeg.. hogy mennyi az esélye annak h sose csinálja ezt mással, és annak mennyi h a következő barátnőjével is ez lesz? Az indulatait már az elején nehezen kezelte, idegbeteg.

Előre is köszönöm a NORMÁLIS, és rendes válaszokat:)

22L

2014. júl. 20. 23:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tanulja meg kezelni az agresszióját, akkor a többi barátnőjét is meg fogja ütni. Ahogy az első írta, ez egyrészt családi imprinting, másfelől pedig az agressziókezelés zavara.
2014. júl. 20. 23:49
 12/28 A kérdező kommentje:

Én viták alkalmával nem adtam neki igazat, kiálltam magamért, és sokat is vitáztunk, főleg h kis dolgokért kiakadt.Viszont ha a lány mondjuk egy csendesebb, nyugisabb , akkor mennyi az esélye?:)

Bocsánat, csak érdekel, köszi mindenkinek:)

2014. júl. 20. 23:50
 13/28 anonim ***** válasza:
95%

nagy valoszinuseggel a kovetkezot is meg fogja verni. Az ilyen baromallatok nem valtoznak meg soha.

Mi az hogy jogos? Ki donti el, o? Ugyan milyen jogon? Rohej. Nem vagy a kutyaja bakker.

Aki not ver az ne nevezze magat ferfinak, az egy kis gerintelen tetu.

38F

2014. júl. 20. 23:53
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt se hitesse el veled, hogy hisztis vagy, csak mert nem bólogatsz és mosolyogsz, miközben ok nélkül rád támad. Nem vagy lábtörlő, ez jó dolog.
2014. júl. 21. 00:00
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
De szerintem bármilyen félénk és türelmes barátnője lesz legközelebb, talál ürügyet, hogy megbüntesse.
2014. júl. 21. 00:02
 16/28 anonim ***** válasza:
48%

Nem, nincsen személyre szabott bánásmód, viselkedés. Ő ilyen verős.

De ez feltűnt:

"Persze tagadja, mikor vége lett is, felhoztam és nekem is letagadta:D "

Mért nevetsz ezen??

2014. júl. 21. 00:12
 17/28 anonim ***** válasza:
94%
Igen, ezen én is néztem egyet, hogy nem értem, hogy illik egy ilyen sztoriba bármiféle teliszájjal röhögős emotikon.
2014. júl. 21. 00:15
 18/28 anonim ***** válasza:
72%

Természetesen elég gáz volt a pasitól, de neked azzal hogy most mi megjósoljuk hogy megüti-e a következő barátnőjét vagy sem mivel lesz jobb illetve rosszabb???

Megkönnyebbülsz ha azt írjuk hogy ,,igen őt is megüti,,

2014. júl. 21. 00:23
 19/28 anonim ***** válasza:
27%
ettől az áldozattípus beszóláson mindig kiakadok.ha nő vagy akkor meg duplán szégyelld magad.
2014. júl. 21. 00:30
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Aki a másik megütését jogosnak érzi, mondván, hogy így nevel, az mindenkivel szemben a verést fogja vitaérvként használni. Tapasztalat.
2014. júl. 21. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!