Idegesít, ahogy nagymamám liheg! Mit csináljak?
Az én mamám is liheg,és még büfög is,és igen a műprotko ahogy csattog ha olyat eszik.Engem is idegesítenek,de nem szolók neki,mert mi is ilyenek leszünk.
22/L
igazatok van,tudom...:( Örülök is,hogy még velünk van és Szeretem is,azzal nincs gond,csak valamiért nagyon zavar...hiába tudom h idös már...:(
kedves elsö: nem vagyok bunkó,mert ezt nem mondom neki,nehogy megbántsam. Csak hát ha mondjuk egész nap ott van nálunk,akkor eléggé ki tud akasztani ezzel...inkább elmegyek otthonról. Pedig próbálom magamban mondani h énis ilyen leszek egyszer,de akkor is idegesít...nincs vmi módszer hogy ez ne legyen bennem? Menjek pszichológushoz? Másnak is van ilyen gondja?
Azoknak a "KEDVES" kommentelőknek,akik meg a szájbetömést meg hasonlókat javasolták üzenem h menjenek a p...ba.!Még viccnek is rossz amit tanácsoltak. De tipikus mikor vki nincs bizonyos helyzetben,csak gúnyolódik,el se tudja képzelni,hogy ez másnak komoly probléma.
Az utóbbi időben engem is mérhetetlenül zavartak az ilyen dolgok.
Pl.: mama hümmög, húgom csámcsog, anyám krahácsol, apám nyög a wc-n, nagynéném akkor hány mikor én ennék, padtársam kattogtatja a tollát, mögöttem sutymorognak.. és stb, stb sorolhatnám még este 10-ig.
Egyszerűen már nem tudom mit csináljak, kaparni tudtam volna a falat, és ha csak tehettem benyomtam a fülembe a fülhallgatót, hogy még véletlenül se halljak semmit. De persze nem élhetek úgy, hogy mindig rajtam van, és amúgy is bunkóság, és a többiek még besértődnek. Bújtam az oldalakat, hogy mit tehetnék, esetleg kell-e pszichiátor/ológus, mert ez így nem mehet tovább.
Eljött a téli szünet, kipihentem magam, és első héten mikor nagynéném betegsége miatt ideköltözött először ettünk együtt.
Csattogott a protkója, mama magába beszélt, anyum köhögött, húgom csámcsogott, apám cupákolta a csontot.
Nekem pedig feltűnt, hogy mégsem zavar egyik sem.
Tehát én annyit tudok mondani, hogy az egész mindössze a fáradtság miatt van. Nyűgős vagy, és minden apróság zavar, legszívesebben mindenkit elküldenél a fenébe és bevonulnál a szobádba..
Vagyis én így éreztem, hátha nálad is hasonló a helyzet (:
Köszönöm,aranyos vagy! Lehet h nálam is ezért van,mert van mikor egyáltalán nem zavarnak ezek...pl.mikor szerelmes vagyok egy helyes pasiba vagy ha jól sikerültek a vizsgák akkor nem zavarnak ezek...:)
Hát jó lenne ha csak a vizsgaidőszak miatt lenne ez.
Mondjuk ez már több éve van sajnos. És nagyon hangosan liheg meg hörög....:(( Ez már jobb nem lesz sajnos...:( Meg kell próbálnom nem erre figyelni,csak az a baj,hogy már előre szorongok mikor jön hozzánk,mert tudom hogy kezdődik előlről az egész.
Én az életemet odaadnám, ha a mamám még a közelemben lihegne, de meghalt és már sosem jön vissza. Örülök,hogy ez a legnagyobb problémád, kívánom,hogy egyetlen pillanatra se bánd meg soha,hogy ezt így gondoltad...
Lehetnél kevésbé felületes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!