Idegesít, ahogy nagymamám liheg! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Falra tudnék mászni mikor meghallom hogy liheg,meg állandóan öööö-zik. Tudom hogy idős már szegény,de akkor is zavar! Hogy tudnám ezt magamban elnyomni,hogy ne erre figyeljek?2010. jan. 8. 23:50
2/22 anonim válasza:
Elcserélem veled az enyémre, ő állandóan fingik, büfög és vitatkozik.
3/22 anonim válasza:
Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy el a hegyhez!
4/22 anonim válasza:
aki másnak kerme kelész annak füle letyme tyütyü
5/22 anonim válasza:
Szerintem tartsd vissza a lélegzetedet úgy 15-20 percig, aztán nem fog már zavarni.
6/22 anonim válasza:
Mamád már idős ezért hörög és liheg. Próbálj meg másra figyelni és arra gondolni,hogy milyen jó volt amikor még nem lihegett és arra,hogy attól,hogy liheg még szereted.
7/22 anonim válasza:
Vágd ki a nyelvét..Vagy dugd be zoknival a száját. Na akkor majd nem liheg.
8/22 anonim válasza:
Szép, nem szép engem is halálra tudnak dolgok idegesíteni! Például ahogy az öreg bácsik/nénik üres szájjal "nyammognak", vagy amikor a dédpapámnak evés közben csattog a protkója :S
Most mit tagadjam?
Ő a te rokonod és szeretted, felnevelte a szüleidet, meg attól még, hogy az ember megöregszik, nem kell, hogy a társadalom szemében csak kolonccá váljon! Hidd el, te is leszel öreg és lehet, hogy ugyan úgy fogsz lihegni, mint most ő :D
Az jó ötlet, hogy gondolj arra, milyen volt, amikor még nem lihegett!
9/22 anonim válasza:
"aki másnak kerme kelész annak füle letyme tyütyü"
Én is ezt javaslom!! XD
Na de komolyra fordítva a szót; addig örülj amíg hallod hogy liheg meg ööö-zik. Mindent odaadnék érte, hogy az én mamámat mégegyszer lihegni halljam... de sajnos nem lehet.
10/22 anonim válasza:
küld el misére, akkor nem hallod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!