Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegesít, ahogy nagymamám...

Idegesít, ahogy nagymamám liheg! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Falra tudnék mászni mikor meghallom hogy liheg,meg állandóan öööö-zik. Tudom hogy idős már szegény,de akkor is zavar! Hogy tudnám ezt magamban elnyomni,hogy ne erre figyeljek?
2010. jan. 8. 23:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
44%
te hülye vagy és bunkó :|
2010. jan. 8. 23:52
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
Elcserélem veled az enyémre, ő állandóan fingik, büfög és vitatkozik.
2010. jan. 8. 23:55
 3/22 anonim ***** válasza:
13%
Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy el a hegyhez!
2010. jan. 8. 23:56
 4/22 anonim ***** válasza:
36%
aki másnak kerme kelész annak füle letyme tyütyü
2010. jan. 8. 23:57
 5/22 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem tartsd vissza a lélegzetedet úgy 15-20 percig, aztán nem fog már zavarni.
2010. jan. 9. 00:25
 6/22 anonim ***** válasza:
84%
Mamád már idős ezért hörög és liheg. Próbálj meg másra figyelni és arra gondolni,hogy milyen jó volt amikor még nem lihegett és arra,hogy attól,hogy liheg még szereted.
2010. jan. 9. 00:37
 7/22 anonim ***** válasza:
10%
Vágd ki a nyelvét..Vagy dugd be zoknival a száját. Na akkor majd nem liheg.
2010. jan. 9. 00:38
 8/22 anonim ***** válasza:
92%

Szép, nem szép engem is halálra tudnak dolgok idegesíteni! Például ahogy az öreg bácsik/nénik üres szájjal "nyammognak", vagy amikor a dédpapámnak evés közben csattog a protkója :S

Most mit tagadjam?

Ő a te rokonod és szeretted, felnevelte a szüleidet, meg attól még, hogy az ember megöregszik, nem kell, hogy a társadalom szemében csak kolonccá váljon! Hidd el, te is leszel öreg és lehet, hogy ugyan úgy fogsz lihegni, mint most ő :D

Az jó ötlet, hogy gondolj arra, milyen volt, amikor még nem lihegett!

2010. jan. 9. 01:23
 9/22 anonim válasza:
83%

"aki másnak kerme kelész annak füle letyme tyütyü"

Én is ezt javaslom!! XD

Na de komolyra fordítva a szót; addig örülj amíg hallod hogy liheg meg ööö-zik. Mindent odaadnék érte, hogy az én mamámat mégegyszer lihegni halljam... de sajnos nem lehet.

2010. jan. 9. 03:01
 10/22 anonim válasza:
58%
küld el misére, akkor nem hallod!
2010. jan. 9. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!