Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akiknek...

Vannak itt olyanok, akiknek tényleg nehéz gyerekkoruk volt, sokat szenvedtek? Mi a véleményetek arról az állításról, hogy az ilyen embereknek aszimmetrikus lesz az arcuk felnőttkorukra? A tiétek is ilyen?

Figyelt kérdés
Nyilván a nagyobb fokú aszimmetriáról van szó, mert egy pici mindenkinél létezik.
2014. júl. 15. 18:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
54%
Még annak lenne alapja, hogy az "előnytelen" arcú emberek általában alacsonyabb életszínvonalon élnek, és az alacsonyabb életszínvonalon élő emberek között elég ritka a rendezett családi élet. Tehát az ő gyermekeiknek nehéz soruk lesz, és mivel a gyerekeik az ő vonásaikat öröklik, ők sem feltétlen szépek, szimmetrikus arcúak. De hogy azért nem válik asszimetrikussá az arcuk, mert nehéz soruk volt, az is biztos.
2014. júl. 16. 00:18
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

nekem sem volt könnyű. Édesapám piált, verte anyámat, aztán öngyilkos lett. Anyám újra férjhez ment, imádtam a nevelőapámat, de olyan 12 éves korom körül molesztálni kezdett. Később meg is erőszakolt, többször is.

Nem volt aszimmetrikus az arcom, most sem az. Illetve most már egy kicsit, mert 17 évesen nekimentem egy villanyoszlopnak és eltörtem az orromat. Kicsit hülyén forrt össze, de nem feltűnő. De nem hiszem, hogy a két dolog között van összefüggés.

2014. júl. 16. 09:04
 23/23 anonim ***** válasza:
54%
11-es nem írt hülyeséget, mert az arcom mint írtam szabályos, amennyire kell, de az igaz, hogy a számat gyakran lebiggyesztem, és a szemem is ritkán mosolyog igazán, főleg idegen emberek között. Ezek lehetnek árulkodó jelek. Pl. ha jön a postás, ha megfeszülök, sem tudok "őszintén" kedves lenni vele - pedig az vagyok, nincs is bajom az emberekkel, és mégsem tudok önfeledten mosolyogni vagy kedélyesen elcsevegni, utálom a társas interakciókat (ezek miatt, mert folyton félreértenek).
2014. júl. 16. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!