Segít otthon a férj?
Figyelt kérdés
Mennyit es miben segit apa otthon?2010. jan. 8. 08:24
21/30 anonim válasza:
Mert a tuskózás az nem színvonal.
22/30 A kérdező kommentje:
ide figyelj elso iro,egyatalan nem vagyok cigany sot,es jobb ha tudod unioban nem mondjak hogy cigany hanem azt mondjak roma.Ha te olyan muvelt vagy.Ha meg nem tetszik hogy irok ne olvasd el es kesz.
2010. jan. 8. 11:47
23/30 A kérdező kommentje:
csak erdekelt hogy nektek mennyit segit apa
2010. jan. 8. 11:49
24/30 anonim válasza:
Válaszoltam a kérdésre és köszi h egyes "kínai váza" lepontozott! Vagy talán te "kedves" lepontozós tuskó irigy vagy, h még vannak olyan férfiak, akik segítenek a gyereknevelésben és nemcsak azért jár haza a férj h egyen, máshol meg esteleg megszerzi a boldogságot! Lehet kedves lepontozó téged kéne h otthon jól megd*gjon a férjed és nem irigykednél.....
Szánalmas h milyen emberek vannak itt.
25/30 anonim válasza:
Az első vagyok.
Először: Kedves kérdező, a cigányság nem bőrszín kérdése, hanem a kultúra, vagy esetünkben annak a hiánya.
Másodszor: romakerék, romapecsenye, romazene? :D Persze.
Harmadszor: Örülnék, ha minden cigány az Európai Unió állampolgára lenne, és nem Magyarországé.
26/30 A kérdező kommentje:
Ha tudni akkarod egyatalan nem vagyok cigany.Es ha te olyan okos vagy akkor hogy lehet az hogy nem tudod hogy unioban nem hasznaljuk azt a szot hogy cigany hanem ugy mondjuk hogy roma!Amugy meg ha nem tetszik hogy irok akkor ne olvasd el!Es elmehetsz a p.....a!
2010. jan. 8. 12:40
27/30 A kérdező kommentje:
Az esetleg fel se merut bened hogy en nem magyarorszagon elek es ezert nem tudok helyesen irni!Mivel magamtol tanultam irni es olvasni nem tudok helyesen irni!De nem foglalkozok vele orulok hogy ennyit is udok sajat erombol!
2010. jan. 8. 12:49
28/30 anonim válasza:
Az én férjem max a gyerekekkel játszik! A többit én csinálom, elé teszek mindent, kiszolgálom! De ez azért van, mert én itthon vagyok, nem dolgozom, vállalkozásunk van, Ő sokat van úton! Eltart minket,nem is akárhogy!
29/30 anonim válasza:
hagyjuk már ezt az uniós dumát...
ki nem sz.rja le az uniót?
30/30 anonim válasza:
Apa már semennyit!:( a férjem viszont nagyon sokat:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!