A szüleim megtilthatják, hogy együtt legyek vele? Folyt.
17 éves vagyok(lány) és már két éve jóval idősebb párom van, tehát elég nagy a korkülönbség közöttünk. Eleinte nem örültek a szüleim de beletörődtek mert tényleg szeretjük egymást. Most viszont ismét tiltanak, mert valami szikra kipattant az agyukból..
Kérek szépen mindenkit, hogy komoly válaszokat írjatok!
Ne hallgass ezekre. Egy 34 eves ferfi ott tart biologiai/tarsadalmi erettseg tekinteteben mint te. Legalabb nem 30 felett tudsz majd szulni, mert addigra lenne meg az onallo lakhatas..
A magukat szulokkel eltartato huszoneves parok talan erettebb/felelosebb hozzaallast kepviselnek?
30f
Egy 34 éves férfi ott tart, ahol egy 17 éves lány?
Mondogasd csak ezt magadnak, te vesztes.
Nem tudom mit varsz toluk... Ez undorito. Ha 15 evesen haza allitottal volna a 32 eves pasiddal, biztos bunkos bottal verem szet a fejet.
Most meg nem gaz , de par ev mulva(felteve, ha egyutt lesztek)majd az lesz. Nem te leszel hozza eretlen, hanem O.
Nem neked szánjuk a hideget/meleget, hanem a párodnak, mert valóban kissé pedofília, amit csinál. (Lehet, hogy a korodhoz képest érettebbnek tűnsz, ami ez elején megtévesztő lehet, de a korod hamar kiderülhetett) Így azért érthető a szüleid féltése. Gondolom az elején úgy voltak vele, hogy egye kutya, úgy se lesz remélhetőleg ebből semmi.
Nem ismerem, így csak a saját tapasztalatom alapján tudok róla "ítélkezni". Mikor 16 voltam, engem is szédített egy 30-as pasi. Fiatal voltam, persze bekajáltam a sablon szöveget, mert újszülöttnek minden új. Szerencsémre nem történt semmi komoly, mert ez egy nyári "kaland" volt, annyi eszem meg szerencsére már akkor is volt, hogy nem penderítem le a bugyimat azonnal. Persze év közben kiderült, hogy feleség a 2 gyerekkel otthon van, így számomra egyértelmű volt, hogy itt nekem semmi keresni valóm. Aztán következő nyáron másik 16 évest szédített ugyan azzal a szöveggel, amit nekem nyomott korábban.
Most már 26 vagyok, de az illető, még mindig ugyan azt csinálja egy könnyű dugás reményében, amit a tízen éves lányokkal könnyebb megkap, mint a "sokat látott" idősebbekkel.
Lehet, hogy nagyon kedves, és jó szándékú, de vigyázz, mert sok minden lehet a háttérben...
Tudod, nem az agáz, hogy 34, hanem az, hogy lúúúzer, aki a saját korosztályában nem talált csajt. Elgondolkozhatnál, hogy vajon miért nem. Nyilván, mert éretlen, anyuci fia, képtelen normális kapcsolatra... meg nyilván a szűz puncid sem volt hátrány.
Amúgy kavargass vele, meg minden, a te dolgod, de azért 20-on pár évesen hagyd és keress normális pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!