Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim megtilthatják, hogy...

A szüleim megtilthatják, hogy együtt legyek vele? Folyt.

Figyelt kérdés

17 éves vagyok(lány) és már két éve jóval idősebb párom van, tehát elég nagy a korkülönbség közöttünk. Eleinte nem örültek a szüleim de beletörődtek mert tényleg szeretjük egymást. Most viszont ismét tiltanak, mert valami szikra kipattant az agyukból..

Kérek szépen mindenkit, hogy komoly válaszokat írjatok!

2014. júl. 13. 14:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Ha én lennék az anyád, már a két évet se éli meg a kapcsolatotok...
2014. júl. 13. 15:36
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Ne hallgass ezekre. Egy 34 eves ferfi ott tart biologiai/tarsadalmi erettseg tekinteteben mint te. Legalabb nem 30 felett tudsz majd szulni, mert addigra lenne meg az onallo lakhatas..

A magukat szulokkel eltartato huszoneves parok talan erettebb/felelosebb hozzaallast kepviselnek?

30f

2014. júl. 13. 16:51
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Egy 34 éves férfi ott tart, ahol egy 17 éves lány?

Mondogasd csak ezt magadnak, te vesztes.

2014. júl. 13. 16:58
 14/17 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudom mit varsz toluk... Ez undorito. Ha 15 evesen haza allitottal volna a 32 eves pasiddal, biztos bunkos bottal verem szet a fejet.

Most meg nem gaz , de par ev mulva(felteve, ha egyutt lesztek)majd az lesz. Nem te leszel hozza eretlen, hanem O.

2014. júl. 13. 17:33
 15/17 anonim ***** válasza:
61%
Jééézus, mekkora nulla lehet ez a "férfi". Nőknél nem rúghatott volna labdába, mi? :D
2014. júl. 13. 19:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem neked szánjuk a hideget/meleget, hanem a párodnak, mert valóban kissé pedofília, amit csinál. (Lehet, hogy a korodhoz képest érettebbnek tűnsz, ami ez elején megtévesztő lehet, de a korod hamar kiderülhetett) Így azért érthető a szüleid féltése. Gondolom az elején úgy voltak vele, hogy egye kutya, úgy se lesz remélhetőleg ebből semmi.

Nem ismerem, így csak a saját tapasztalatom alapján tudok róla "ítélkezni". Mikor 16 voltam, engem is szédített egy 30-as pasi. Fiatal voltam, persze bekajáltam a sablon szöveget, mert újszülöttnek minden új. Szerencsémre nem történt semmi komoly, mert ez egy nyári "kaland" volt, annyi eszem meg szerencsére már akkor is volt, hogy nem penderítem le a bugyimat azonnal. Persze év közben kiderült, hogy feleség a 2 gyerekkel otthon van, így számomra egyértelmű volt, hogy itt nekem semmi keresni valóm. Aztán következő nyáron másik 16 évest szédített ugyan azzal a szöveggel, amit nekem nyomott korábban.

Most már 26 vagyok, de az illető, még mindig ugyan azt csinálja egy könnyű dugás reményében, amit a tízen éves lányokkal könnyebb megkap, mint a "sokat látott" idősebbekkel.

Lehet, hogy nagyon kedves, és jó szándékú, de vigyázz, mert sok minden lehet a háttérben...

2014. júl. 14. 09:22
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, nem az agáz, hogy 34, hanem az, hogy lúúúzer, aki a saját korosztályában nem talált csajt. Elgondolkozhatnál, hogy vajon miért nem. Nyilván, mert éretlen, anyuci fia, képtelen normális kapcsolatra... meg nyilván a szűz puncid sem volt hátrány.

Amúgy kavargass vele, meg minden, a te dolgod, de azért 20-on pár évesen hagyd és keress normális pasit.

2014. júl. 14. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!