Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy férfi megüt (megpofoz) egy nőt?

Figyelt kérdés
Barátommal sokszor összeveszünk mert tényleg OK nélkül elhord minden k*rvának csak mert elmegyek barátnőmmel találkozni vagy egy kicsit kint a mellem(TÉNYLEGPICIT!) vagy elmegyek moziba nélküle tesómékkal és sokszor úgy beszél velem mint egy kutyával talán azzal még szebben is. Na és van hogy ilyenkor adni akarok neki egy pofont (NEMNAGYOT) ilyen picit épp hogy hallani,érezni.. Mire ő múltkor visszaadta de úgy,hogy nagyon fájt és kicsit piros volt az arcom is tőle elsírtam magam és csak ennyit mondott hogy máskor nem ütsz meg meg hogy mindig visszafogja adni! Meg,hogy akkora nem is volt túlreagálom. Nem ez az első eset az első azért volt mert összevesztünk az utcán és indultam haza és megpofozott és az se kicsi volt. Szerintetek jogosan ütött meg?

2014. júl. 10. 09:26
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Neked nem lett volna szabad megütnöd, ez rossz reakció volt.

Viszont a probléma tényleg a lekrvázással meg a lekezelő beszéddel kezdődött (remélem, így boldog lesz a moderátor). Ha ez rendszeresen megtörténik ok nélkül, akkor te egy BÁNTALMAZÓ KAPCSOLATBAN vagy, amiből minél gyorsabban menekülsz, annál jobb! Ne higgyél benne, hogy ez jobb lesz, mert csak rosszabb lesz. És még eléggé az elején vagy az életednek, hogy ne indulj el ezen a lejtőn.

Nézd meg ezt az oldalt: [link]

Írj egy üzenetet nekik, hogy szeretnél bekerülni a csoportba, és írd le ezt a történetet. Ott olyan nőkkel fogsz találkozni, akik átélték már ennek a keményebb változatát, ami később jön majd, és segítenek neked felismerni a jeleket, hogy ne egyik ilyen kapcsolatból a másikba essél. Most még időben vagy.

2014. júl. 10. 12:19
 32/44 anonim ***** válasza:
34%

De akkor a férfi adhat pofont a nőnek, hogy vigyázzon a szájára, a nő nem adhat a férfinak, hogy tudja, hol a határ, mert visszakapja hatványozott erővel?

Az erőviszonyokban soha nem lesz egyenlőség, vagyis nagyon ritkán.

2014. júl. 10. 12:45
 33/44 anonim ***** válasza:
54%

Az, hogy így beszél veled és az első pofon után is vele vagy, rólad is szép dolgokat mond el.

Ő egy igazi bunkó paraszt, te meg egy rossz r*** vagy, hogy hagyod ezt egy férfinek.

Összeilletek.

2014. júl. 10. 13:12
 34/44 anonim ***** válasza:

Zsák a foltját...

Fel nem foghatom miért vagytok együtt. Nem a kölcsönös szeretet és tisztelet tart össze titeket az tuti.

2014. júl. 10. 13:25
 35/44 anonim ***** válasza:
Ha megütöd, visszaüt. Ennyi. Ez a jogos része. Az a nem jogos része, amikor az erejét kihasználva érvényesíti az akaratát, és felpofoz az utcán, hogy ne menj haza. Ha ilyen kapcsolatbaj óhajtasz élni, szíved joga. Szerintem tönkre mész benne. De ha azt mondod, hogy jajj úgy szeretem, és amúúúúúúgy milyen rendes ember, akkor gondolj bele abba, hogy rajtad kívül a jövendő gyerekeiteket is valószínű verni fogja, mert azzal érvényesíti az akaratát. Kell ez neked? Ezt te döntsd el. De ha vele maradsz, még valamit hozzáfűzök, bár nem leszek népszerű: Aki k*r.vának szegődött, ne sírjon, ha b*ssz.ák.
2014. júl. 10. 13:29
 36/44 anonim ***** válasza:
50%
A lényeg az, hogy menekülj ettől a pasitól.
2014. júl. 10. 14:18
 37/44 anonim ***** válasza:
83%
Verjétek csak szét egymást. Tudod, dedósok viselkednek így, mint ti.
2014. júl. 10. 14:30
 38/44 anonim ***** válasza:
Na a telepiek..
2014. júl. 11. 04:14
 39/44 anonim válasza:
nekem nevelö apám ütötte meg anyukámat nem egyszer...legutobb mikor meg akarta ütni én oda áltam elé... a kezemet majdneem eltörte ès még neki állt feljebb h én miért álltam elé... és akkor mondtam apámnak erre ö azt mondta h én vagyok a hülye mert minek állok oda... O.o elkezdi nekem h miért nem mentem el otthonrol amikor ez volt... teljesen kiakadtam erre a mondatára....
2014. júl. 11. 13:09
 40/44 anonim ***** válasza:
71%

A pofon az ostoba emberek érdekérvényesítő eszköze. Párkapcsolatban jellemzően úgy szokott előfordulni, hogy a férfi adja. A nők ugyanis verbális fölényben vannak, sokkal jobb beszélőkével vannak megáldva, s ezzel gyakran visszaélnek. A pasi egy ideig nyel, aztán szakad a cérna. Ez, ha nem is megbocsátható, de legalább érhető.

Jelen esetben azonban a nő kezdte a pofozkodást. Megütött egy felnőtt férfit. Ilyet az ember még az anyjától is nehezen visel, nem hogy mástól. Egy pofon stresszet okoz: "harcolj, vagy menekülj!" hormon árasztja el az illető testét, és mivel menekülni nyilván nem fog, mi marad hátra? Sok bokszoót ismertem, aki csak azután tudott eredményes lenni, miután bekapta az első jobbhorgokat.

Szóval itt az intelligencia és az előrelátás totális hiányával állunk szemben. Többen mondták, hogy összeilletek. Szerintem is.

2014. júl. 11. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!