Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy férfi megüt (megpofoz) egy nőt?

Figyelt kérdés
Barátommal sokszor összeveszünk mert tényleg OK nélkül elhord minden k*rvának csak mert elmegyek barátnőmmel találkozni vagy egy kicsit kint a mellem(TÉNYLEGPICIT!) vagy elmegyek moziba nélküle tesómékkal és sokszor úgy beszél velem mint egy kutyával talán azzal még szebben is. Na és van hogy ilyenkor adni akarok neki egy pofont (NEMNAGYOT) ilyen picit épp hogy hallani,érezni.. Mire ő múltkor visszaadta de úgy,hogy nagyon fájt és kicsit piros volt az arcom is tőle elsírtam magam és csak ennyit mondott hogy máskor nem ütsz meg meg hogy mindig visszafogja adni! Meg,hogy akkora nem is volt túlreagálom. Nem ez az első eset az első azért volt mert összevesztünk az utcán és indultam haza és megpofozott és az se kicsi volt. Szerintetek jogosan ütött meg?

2014. júl. 10. 09:26
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:
23%
Hagyd ott!! Te többet érdemelsz! Hidd is el!:) Legyen önbizalmad.
2014. júl. 10. 09:58
 22/44 anonim ***** válasza:

Megütötted, ő visszaütött. Egyik sem jobb a másiknál.

Ha meg bunkó és csúnyán beszél veled, akkor miért nem hagyod ott?

Nem kötelező vele maradni. Gondolom, még elég gyerekek vagytok, szóval nem köt össze család, gyerekek, hitel, közös ház, stb.

A ha nem hagyod el, akkor meg benne van a pakliban, hogy máskor is lesz ilyen.

2014. júl. 10. 10:04
 23/44 anonim ***** válasza:
Szerintem ti pontosan össze illetek pár év múlva jól meg is ver majd!
2014. júl. 10. 10:07
 24/44 anonim ***** válasza:
94%

Abszolút összeilletek, maradjatok együtt:)

Egy régi vicc jutott rólatok eszembe:

- A feleségem egy főnyeremény! Meg is ütöttem!

2014. júl. 10. 10:11
 25/44 anonim ***** válasza:
36%

a napi provokatív, kamu, férfiakraugrasztó kérdés...

Ezaz, utáljátok csak a férfiakat, jobb lesz nektek egyedül.

2014. júl. 10. 10:12
 26/44 anonim ***** válasza:
Hát én otthagynám, pláne, ha jelzőkkel is illetne.
2014. júl. 10. 10:13
 27/44 anonim ***** válasza:
25: Senki sem utálja a férfiakat. A többség azt írta, hogy mindketten lükék és megérdemlik egymást.
2014. júl. 10. 10:15
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
SENKINEK nincs joga megütni a másikat. Fel tudod fogni, hogy ez RÁD IS vonatkozik? Amúgy a leírásodból úgy gondolom egymásnak valók vagytok, üssétek csak egymást.....
2014. júl. 10. 10:28
 29/44 anonim ***** válasza:
74%

hany ilyenrol tudok, persze maganak is azt hazudja megvaltozik, majd o irkalja, h milyen #@#@# a ferfiak.

hozzateszem vannak olyan nok akinek teleg kijarna, mikor visit, zsarol, megy utanad mikor 10x szolsz, h hagyjon, csak visit a fuledbe, esetleg meg direkt osszetor vmi szamodra fontosat...

en idobe szabadultam, de megertettem a volt palija mert pofizta fel.

2014. júl. 10. 10:44
 30/44 anonim ***** válasza:

Most akkor hogy is van ez? Neked szabad, másnak nem?

https://www.youtube.com/watch?v=u3PgH86OyEM

Én nő vagyok, de semmilyen erőszakot nem tűrök el, és alkalmazok. Szerintem itt megtalálta a zsák a foltját. Egyébként lehet, hogy Te jogosnak találod a Te pofonodat, de sokan jogosnak találják azt is, ha visszaadja. Egálba vagytok nem? Ki dönti el, hogy mi a jogos? Hány évesek vagytok?

2014. júl. 10. 11:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!