Ma már nem számít a férfiaknak a család?
Jaja ez a világ már nem kedvez semminek és senkinek sem.
Se férfinak se nőnek se számít már a család.
Jaj ezek az általános, egyszerűsített kérdések.
Miért és azoknak a nőknek akik elválnak? Akkor azoknak sem számít? Lehet, hogy éppen azért válnak el.
Milyen férfiaknak nem? Akik megházasodnak vagy akik elválnak annak nem számít a család?
Értelmezhetetlen a kérdés!
Micsoda általánosító, ostoba kérdés ez?
Unatkozol?
Tudod kedves.
Én mát öt éve könyörgöm a jéghideg feleségemnek, hogy szeressen. Válni nem akar, de mindent elkövet, hogy én váljak el tőle. Még küld is az ügyvédhez.
Az a helyzet, hogy a válásokat a nők okozzák, csak áldozatnak állítják be magukat. Ahány válásról én tudok, abban mindben a nő volt a ludas, főleg hűtlenek voltak.
Szóval a férfiaknak számít a család, csak a nők többet akarnak. Nem elég nekik a férj fizetése. Kell nekik a gyerektartás, és az új pasi fizetése is. 2,5 fizetés több, mint 2 fizetés.
Szerintem inkább a nőknek nem számít a család. Feministák, és uralkodni akarnak. Mindenhol, mindig nők vannak, amíg a férfiak dolgoznak, úgyhogy nem nehéz mindig a férfiakat okolni. De ettől még jelentős többségben a nő miatt kell elválni...
Kedves 55%-os, vannak ilyen díszpintyek férfiak között is, ez a gerinctől függ és nem a nemtől. Olyanok akik nem vállalják a döntéseik súlyát..ne általánosítsunk.
Egyébként pedig menj ügyvédhez...ne akarj egy ilyen emberrel együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!