Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma már nem számít a férfiaknak...

Ma már nem számít a férfiaknak a család?

Figyelt kérdés
Egyre több válásról hallani. Mi a baj? :/

2014. jún. 16. 23:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
A dolgot objektívan mérlegelve jelenleg nem racionális döntés egy férfi részéről megházasodni, bőven elég a szexelgetés a nőkkel.
2014. jún. 17. 00:40
 12/14 anonim ***** válasza:
68%

"A gond az hogy nem is akarnak házasodni, elég csak össze állni mint a lovak!"

Önmagával egy férfi sem tud összeállni,kell hozzá a nő is. Nő nem akar összeállni a férfival akkor ne tegye.

2014. jún. 17. 08:24
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem, nem unatkozom. Elkeseredésemben tettem fel a kérdést, és valóban nem figyeltem arra, hogy éppen általánosítok.

Egy kapcsolatban sosincs olyan, hogy csak ő a hibás, mindketten azok, én nem a nőket védem. Akkor átértelmezem a dolgokat.

Régen a család összetartott két vagy több embert, ma már legyen az akár nő vagy férfi, mindenkin átgázol, hogy egoista dolgait teljesítse.

A kérdés oka egy közeli ismerősöm, akiben hatalmasat csalódtam, és talán ez a csalódottság homályosított el, hogy nem figyeltem arra, hogy valaki vérig sértődhet a kérdésen, mert annyira magára veszi a "bűnös férfi" szerepét.

S így kicsit elgondolkodva saját kérdésemen, igazából a romló társadalomra lyukadtam ki, mint oka ezeknek a dolgoknak. Elnézést azoktól, akiket megsértettem és köszönöm a válaszokat.

Szép napot!

2014. jún. 17. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:
40%

Kedves 10-es okoska.

Az a baj, kedves Nő, hogy ti semmi olyat nem tudtok már adni ( kivéve azt, ugye, de arra is van megoldás, és összeségében olcsóbb is, változatosabb is ), ami miatt rátok lennénk szorulva. Mi értelme van a házasságnak? Mint pasi, én ebből mit profitálnék? Semmit. Ha meg biztosítani akarnám a vagyonomat, amiért évekig dolgoztam keményen, akkor meg jön a duma, hogy "akkor nem is szeretsz, ha ilyet akarsz tenni".

Ha megnézed a mai pasi-nő felhozatalt, láthatod a sok üresfejű életcél nélküli nőt, akik elkeseredetten próbálnak a pasiknak hízelegni, far-kukon felkapaszkodni, leginkább a testükkel, mert más értéket nem képviselnek. Aztán meg mint a kis rajongók, lesik a pasi kívánságát, hogy az ne cserélje őket egy 3 kilóval könnyebbre.

Nem vagyok díszpinty, csak nincs igényem egy elvárásokat támasztó, de semmit nem adó nővel összekötni az életem, végérvényesen, aki aztán érzelmileg zsarol, mártírkodik és szenved, miközben csöndben disznó méretűvé hízik. Ez nem korfüggő, 36 évesen sem tartom életem céljának, hogy gyerekem legyen. Nem tudok olyan dologról, amit egy futó, vagy pár hónapos kapcsolat ne tudna kielégíteni.

Ha egy pasi dolgozik, fent tud tartani egy lakást, képes kezelni egy mosógépet, ha nincs kedve főzni, rendel, tart egy autót, ha pedig rátör az igény az érzelmek iránt, keres egy nőt, akivel elvan. A gyerek, a család nem alapszükséglet.

Persze ott van a szűk réteg, a 30as egyedülálló nők, karrierrel, perspektívával. Ők is ezt csinálják, nekik sem kell pasi, csak azért, mert ez az elvárt. :) Csak a fodrászok, műkörmösök meg call centeres reszli szeret itt mártírkodni, meg persze a testileg nem túl előnyös nők, akik jönnek a belső értékekkel, meg a romantikus rizsájukkal.

Függetlenség, mobilitás! Ez már nem a 90es évek!

2014. jún. 20. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!