Segal jusko kérdése:
Most mit tegyek? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Anyának van egy férfi munkatársa, aki néha el szokott jönni hozzánk. Én is összebaratkoztam vele, oda szokta adni a telefonját játszani, és amikor véletlenül ramentem az üzeneteire, akkor azt láttam, hogy olyan sms-eket írtak egymásnak, hogy "szeretlek", meg szerelmes idézeteket küld a pasi anyának, meg egy csomó szív... Szerintetek mit csináljak?2014. jún. 12. 21:19
1/13 acelsziv válasza:
Te? Semmit. Legfeljebb négyszemközt szembesítsd anyádat azzal amit megtudtál és emlékeztesd arra, hogy mennyire gerinctelen dolog amit művel.
2/13 A kérdező kommentje:
Jóó
2014. jún. 12. 21:23
3/13 anonim válasza:
Apukád veletek él? Vagy elváltak?
5/13 anonim válasza:
Igen, mert van olyan, hogy véletlenül rámész az üzeneteire, és nyilván szintén véletlenül alaposan át is olvasod mindet.
Valaki majd jól az orrodra koppint, ha nem hagyod abba a mások holmijában kutakodást.
6/13 anonim válasza:
Szerintem semmit, nem a te dolgod ítélkezni anyád felett, ha akarod mondd el neki, hogy tudod, de nem hiszem, hogy jó ötlet lenne kioktatni a házasság szentségéről, már ha egyáltalán házas és apukád is veletek lakik.
7/13 anonim válasza:
Semmit. Ne avatkozz a felnőttek ügyeibe.
Olyan nincs, hogy véletlenül néztél be az üzenetekbe, és véletlenül végigolvastad. Szándékosan tetted.
Te mit szólnál, ha anyukád egészen véletlenül elolvasná az összes levelezésed szerelmi ügyben?
8/13 anonim válasza:
ne tegyél semmit,mert nem vezethet jóra.megtörtént,elolvastad,ennyi.te tudsz rola,de tanulj meg raktározni magadban.
9/13 anonim válasza:
Miért, mit érzel, mit akarsz tenni?
Nem vagy beszélőviszonyban anyukáddal, hogy elmondd ezt neki? Vagy mi van??
10/13 A kérdező kommentje:
Mondom hogy veletlen volt!! Játékot akartam letölteni, amikor megcsúszott az 5 inches teló a kezemben, es VÉLETLENÜL mentem ra!! ._. És köszii a válaszokat! Ennyi bőven eleg! :)
2014. jún. 15. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!