Aki volt hasonló helyzetben, hogyan tovább?
Találkoztam ma egy rég nem látott rokonnal, sok minden szóba került, így a családalapítás is. (26 éves vagyok, már rendszeresen dolgozok, tehát nem most estem ki az iskolapadból, gondolom ezért juthatott az eszébe)
Viszont engem nem érdekel az ismerkedés. Félreértés ne essék, hetero vagyok, vannak tapasztalataim lányokkal, de ami azt illeti belefásultam az ismerkedésbe. Ennek már vagy 2-3 éve. Évente kb. 2x szokott lenni valamilyen próbálkozás, de általában sikertelenül. Vagy én gondolom meg magam, mert úgy érzem nem illünk össze, vagy a nők utasítanak vissza.
Csak azért teszem fel a kérdést, mert objektívan nézve kicsit aggasztó a helyzet, pedig nem vagyok egy megsavanyodott f@ sz... és mivel nem csak pár hónapja érzek így, hanem évek óta, nem tudom mire vélni.
Pedig nem így képzeltem el az életemet anno, de így alakult. Vannak tapasztalatok, volt akinél évek folytán visszajött a vágy? a bizalom?
Sógor 30 évesen találta meg a kedves nejét :) Addig csak próbálkozás morzsák voltak egész életében. (értsd: max 1 hónapig volt nője)
Tök véletlenül egy facebook kommenttel indult az egész. Azóta házasság, gyerkőc, boldogság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!