Miért nem érti meg a párom, hogy ne hívjon hozzánk
"csicskást"?
Figyelt kérdés
Anyósomnál lakik egy ember, segít a ház körül stb. Párom mindig elhívja hozzánk, hogy nyírja le a füvet, mossa le a kocsit ilyesmik. Hiába mondom neki, hogy ne hívja mert én szeretek füvet nyírni. Ma reggel 7-kor is idejött, hogy a párom mondta neki, hogy nyírja le a füvet. Hiába mondom neki, hogy menjen el, nem hajlandó.
Mi az, hogy jön egy idegen, és amikor elküldöd, nem hajlandó elmenni? Ne szórakozzunk már! Otthon vagy, nem? Megmondod, hogy most azonnal menjen el! Ennyire egyszerű. Ha nem megy el, hívom a rendőrséget. Ha nem akarom, hogy idegen ember tegyen-vegyen a házamban, vagy akörül, akkor nem csinálja. Mert otthon vagyok és nem engedem meg. Ideje tisztázni a férjeddel, hogy hol vannak a TE határaid az otthonotokban. Nem tetszene nekem az ilyen viselkedés. Nem érdekel, hogy segíteni akar, minimum hallgassa meg, hogy nemet mondtál!
2014. júl. 7. 10:58
12/15 anonim válasza:
Mond azt hogy kikezdett veled.
Vagy hogy a szomszédok panaszkodnak a reggeli zaj miatt, esetleg h felkelti a gyereket.
Megjobb ha látod h nagy a fű, lenyirod.
2014. júl. 7. 17:26
13/15 anonim válasza:
Nem azért, de senkinek nem szúrja a szemét, hogy a fickót rabszolgaként tartják, és ingyen dolgozik?
Ha tudnék ilyen családról, ahol ingyen dolgoztatnak egy csicskást, tuti hogy ráhívnám a rendőrséget a csába.
2014. júl. 8. 10:10
14/15 anonim válasza:
Kedves utolsó, nem ingyen dolgozik, kap szállást, kaját.
Kérdező, szerintem párod úgy gondolja, ha már ingyen lakik anyósnál, akkor dolgozzon meg érte.
2014. júl. 8. 10:19
15/15 anonim válasza:
Az, hogy kap szállást, kaját, nem fizetés. Egy átlagos - mondjuk - lovász, ami szintén bentlakásos munka, szállást, kaját ÉS fizetést kap, pedig az se elitebb munka, mint amit ez az ember csinál. Egy kiszolgáltatott ember, akit jóóóóóóóóól kihasználnak. Igazi erkölcsbajnok családnak hangzik a számomra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!