Párom kitalálta, hogy holnap este elhozza hozzánk a sógorom lányát. Mit csináljak?
Érdekes szülei lehetnek...
Volt már néhány egyéves gyerekem, hát azt hiába találta volna ki sógor-koma-Jóisten, hogy egy estére elviszi magához!
Na ne!
Arra még nem kaptunk választ, hogy MIÉRT hozza el a kicsit?
Mert az nagyon nem mindegy, ha csak azért, mert olyan kedve/kevdük van, akkor gond, ha a szülöknél valami komolyabb gond van, akkor teljesen normális, hogy vigyáz rá.
Mert az nagyon nem mindegy, ha csak azért, mert olyan kedve/kevdük van, akkor gond, - te ezt komolyan gondolod? Miért lenne gond, miért lenne baj az, hogy mondjuk kettesben akarnak lenni egy estét? Attól, mert gyerekük van, már csak ő létezik? Hát nagyon nem, a baba egy dolog, remek, hogy született, de nem ő a minden. A párkapcsolat legalább annyira fontos, a kettesben, nyugodtan töltött idő.
Kérdező: nem lesz nagy gáz, én a hét hónapos unokahúgomra vigyáztam. Ordított fektetéskor - de mondták, hogy biztosan fog, néha nézzek rá, el fog aludni. Aztán egy óra múlva felriasztották, akkor megint ordított, de fél óra alatt kiölelgettem belőle. Nem kell megrémülni, ha sír, hát sír, majd megnyugszik.
Nem szabad vele ilyenkor kiabálni, erőszakoskodni, hanyagolni, szeretgetéssel gyorsan higgad (az más kérdés, hogy másnap nem fogsz hallani :D ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!