Miért lehet az, hogy én alszok legkésőbb itthon szinte minden este?
A testvérem 25 év körül van az anyámék 45-50 évesek, lefekszenek mind már 21-23 óra környékén általában, én viszont gyakran fent vagyok 0-1ig is, ha van mit csinálni akkor akár 2ig is és gépezek meg tv-t nézek a szobámban.
Én 18 éves vagyok, mi lehet az oka, hogy csak én vagyok itt ilyen későnalvó?
Kicsit nyomasztó ilyenkor későn mindig, hogy mindenki alszik már csak én nem.
Én is ezt az időszakomat élem.. Mondjuk ha teheted, programozd majd át magad, próbálj lefeküdni mindig egy fokkal korábban, mert elég fárasztó így, az éjfél előtti alvás a legfontosabb.
Én amúgy szeretem ezt, akkor a legnagyobb a nyugi, ha már csak én vagyok fenn:)
20/L
Nem lehet hogy túl későn kelő vagy?Vagy néha néha ebédben csinálsz egy kis pihit?Esetleg az hogy nem csinálsz semmit egész nap,az az nem fáradsz el mert egész nap csak tunyultál :)
Reggel 4kor kelned kéne és munkába menni,megnézném hogy mikor is feküdnél le aludni :)
"Reggel szünetben 8-9kor kelek, és nem csinálok túl sok mindent napközben"
Ezert nem vagy almos este 10 utan sem. Sportolas, mozgas, hazimunka, diakmunka segit kellemesen elfarasztani.
Nem egyforma a biológiai ritmusunk, vannak korán fekvő korán kelő típusok és vannak későn fekvő későn kelő típusok. Ha ez a mindennapi teendőidben nem gátol és nem zavar jobban egy kérdés erejénél, akkor nincs gond.
Egyébként ha ez zavar, akkor próbáld meg aktívabban tölteni a napjaidat, fáraszd ki az elméd és a tested, akkor biztos hamar ágyba esel, emiatt másnap korán kelsz és este újra "jó időben" kívánod az alvást. Hamar át tudod programozni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!