Miért lehet az, hogy én alszok legkésőbb itthon szinte minden este?
A testvérem 25 év körül van az anyámék 45-50 évesek, lefekszenek mind már 21-23 óra környékén általában, én viszont gyakran fent vagyok 0-1ig is, ha van mit csinálni akkor akár 2ig is és gépezek meg tv-t nézek a szobámban.
Én 18 éves vagyok, mi lehet az oka, hogy csak én vagyok itt ilyen későnalvó?
Kicsit nyomasztó ilyenkor későn mindig, hogy mindenki alszik már csak én nem.
xD bar a zene olyan volt, de megvagyok nelkuluk ;)
most visz szenvedek :O
nem elvonasi tunet xD
Hát, amíg iskolába jártam, gyakran fordult elő, hogy éjfélig-egyig-kettőig ébren voltam, tanultam, gépeztem, cseteltem a barátokkal...
Na, hát, amint kikerültem a suliból, és elkezdtem dolgozni, elég gyorsan átállt a biológiai órám. Van, hogy már este kilenckor tudnék aludni, de tíz-tizenegy körül így is szinte minden nap alszom. Hétvégéken van csak, hogy tovább eltévézgetek, mert akkor nem kell másnap korán kelni.
Én mindig szerettem éjjel ébren lenni, és sokáig aludni másnap, de úgy nehezebb, hogy ha másnap fél hatkor kelsz. :)
24/L
Azért mert nem vagy fáradt...
majd ha dolgozni fogsz, akkor 10 kor úgy fogsz aludni, mint a bunda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!