Szerintetek szerencsésnek mondhatom magamat?
Szüleim 18 éve házasok,még sose csalták meg egymást,nagyon ritkán veszekednek és ha még is,akkor hamar kibékülnek.Apukám mindig próbál kedveskedni az anyámnak(pl este hoz neki egy gyros tálat),vagy volt hogy hozott neki virágot,de anyukám is mindig próbàl a kedvère tenni.Mindig együtt megyünk vàsàrolni,étterembe,sok a közös program,söt nem tudom,hogy ez mennyire gyakori,de nálunk szokott csalàdi ölelès is lenni.Igaz van hitelünk,de azt gond nèlkül kifizetjük.Anyukám nem dolgozik,apukám règisègekkel foglalkozik,de a nagyobb bevètel az ingatlanokból jön.Mindenem megvan,fizetik nekem a heti 4 lovas óràmat(kb 14000ft),ha kértem valamit,sose kaptam nemet.Vannak barátaim,igaz csak néhàny,mert félénk vagyok,jó tanulô.Sok állatom van,akikkel mindig foglalkozok,imádom öket.
Èn nagyon hálàs vagyok a szüleimnek,de hogy bizonyîtsam be nekik?Nem akarok az az elkenyeztetett hülye pi.csa lenni.
17/L
Pedig pont jó úton haladsz az elkényeztetett p.csa felé.Most mit vársz,hogy áradozzunk jajjj de jó neked???
Fordulhat ám még a kocka,nem kell ezzel a jó soroddal dicsekedni.
Ha így fojtatod, tényleg elkényeztetett hülye p.csa leszel.
Lehet nem hiába van kevés barátod.
Bocs, te voltál kiváncsi a véleményekre.
Nna. Megkaptad az első megkeseredett, irigy ember hozzáröfögését. Legalább már tudod, hogy kire nem kell hallgatni.
Azzal tudod meghálálni amit kapsz, hogy egy remek ember leszel, aki sikeres és tartja magát az erkölcsi normákhoz.
Mindig maradj ember. Ha ilyen leszel, látni fogják, hogy nem végeztek rossz munkát a neveléseddel.
Acélszív
Valószínű,hogy az én sorsom a kérdezőétől sokkal jobb.Nem fogom neked itt bizonygatni de így van.
Az életem nem megkeseredett.17 évesen is ugyan ezek voltak nálunk is mint a kérdezőnél,nem hiszem,hogy ez annyira kirívó eset.Jobb ha tudja amúgy,hogy ezzel nem kell kérkedni,mert mint írtam fordulhat a kocka és akkor majd nagyot néz mi történt.
Valószínű ez a félénkség amit a kérdező mondd nem létezik csak a saját maga szemszögéből.Kérdem én akkor miért nincsenek barátai???Akinek ilyen jó sora van hamarabb talál barátokat,mert kinek van kedve egy zűrös hátérrel rendelkező csajjal barátkozni?Vagy valami bibi tuti van a kérdezővel csak nem emelte ki.
Szóval ennek függvényében kéne gondolkodni kicsit.
Ha viszont ennyire Happy minden akkor nem értem minek kellett ezt ide kiírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!