Megváltozik, ha meglesz a gyerek?
Nem lehet, hogy csak simán fél tőle? Szerintem mindenki fél tőle mélyen belül, hogy mekkora felelősség, és hogy jó szülő lesz-e. Valaki minden létező könyvet átbúj, hogy hogyan nevelje csemetéjét, valaki meg halogatja.
Csak egy ötlet.
Gondolom fél a negatív mellékhatásoktól.
a + kilóktól
a kevés szextől
a gátmetszéssel, satöbbi szétbarmolt, eddig szép hamvas puncitól.
és a napi 4 óra alvástól (max)
Velem is így volt, ettől a gyereket szerettem. A gyerek pozitívumán felül az életemben történő minőségi romlást nem szeretem (most se).
A legtöbb pasi nem a gyerektől és az elköteleződéstől fél (a jórésze már úgyis megtörtént a házassággal), hanem a sok szar mellékhatástól.
34/F
01:50
Remélem nálad normálisabb pasit találok... vagy ez a többségi vélemény?
#2 nézd kedveském. Leírhattam volna virágnyelven is. 25 oldalon keresztül.
Most az a bajod hogy összeszedtem röviden pár pontban?
Igen, a férfiak túlnyomó többsége ezektől a következményektől tart, akkor is ha nem ilyen "primitíven" fogalmazza meg. Vagy csak valami halovány ratyi módon "változás"-ként említi...
Akár változhat is a hozzáállása, de kétlem hogy csak úgy, magától.
Valahol olvastam, hogy a gyerekvállalás kapcsán minden az anya és gyermeke körül forog ( lásd: babás kiadványok, szakkönyvek témái), de az apa lelkével senki nem foglalkozik ( nagyon sokszor még az anyuka sem).
Ezzel teljesen egyetértek.
Ennek köszönhetően nagyon sok apuka nem is tud ráhangolódni a babavárásra, az azt követő időszakról ne is beszéljünk.
Én kíváncsi lennék, hogy mit ért a párod a 3 év alatt: miért éppen ezt időpontot tűzte ki?
Ha én lennék a helyedben, nagyon türelmesen és odafigyelőn beszélgetnék vele ezekről a dolgokról: kíváncsi lennék, mi aggasztja, mitől tart, milyen problémákat és megoldásokat lát a helyzetre.
Két eset lehetséges: vagy valóban nem készült még fel rá lelkileg, de egyébként szeretne gyereket, vagy ez a 3 év csak egy örökös halogatás.
Ezt kellene valahogy kideríteni.
Nekem van pár gyerekem, nemigen zavartak ezek a "mellékhatások" - de nem is nagyon voltak, szóval az nem sorsszerű.
Én is azt gondolom, a véglegességtő fél.
A kérdést látva elsőre azt gondoltam, hogy nem, a gyerektől senki sem változik meg.
Tulajdonképpen most is ezt gondolom, de az nem is baj: " családszerető, gondoskodó, féltő, óvó, "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!