Hogy lehetnek ilyen irígyek a sógoraim?
Én próbállak megérteni, viszont az éremnek mindig két oldala van.
Azért gondolj bele, hogy ha a párod testvérei közül az egyik lenne ilyen helyzetben, akkor a párod vajon hogy reagálna. Anyukámék voltak ilyen helyzetben, mármint lemondtak a részükről 2-en (jelzálog felvétel), hogy a 3.testvér férjét váláskor Mamám kifizesse . De ha Anyu került volna ebbe a helyzetbe, ez a testvér nem tette volna meg ezt érte, sem a másik testvérükért..szóval érted.
Nézd ez egyszerű. Mivel minden gyerek kapott házat, így egyformán kaptak. Azáltal, hogy párod apja ad nektek 3 millát, pont három millióval ad az egyik gyerekének többet, mint a többinek.
Ez nem tetszik nekik.
Az meg, hogy Ti kaptok szerintem korai. A párod kapja. Nem vagytok házasok, legalábbis ha jól értem. Valamint nem lehet túl régi a románc, ha a volt feleséggel még csak most megy az osztozkodás.
Beültél a tutiba, ez persze nem gond, de az, hogy az "új" családod pénzügyeit rendezni akarod, az már gond.
A párod és a volt neje között még csak most megy a vagyonmegosztás, de ti máris összeházasodtatok? Az igen...
Az viszont már enyhe túlzás, hogy te már annyira magadénak érzed a vagyonkát, (mellesleg, házasság előtt szerzett, tehát soha nem lesz a tiéd) hogy neki mersz állni hisztizni miatta.
16:25-ös "A párod és a volt neje között még csak most megy a vagyonmegosztás, de ti máris összeházasodtatok? "
Látom, nem vagy képben, hogy a vagyonmegpsztás meddig húzódhat? A növéreméknél már kereken 10 ÉVE megy a per, mert az exnek semmi sem felel meg, mindig keres valami kibúvót, hogy miért nem felel meg neki, amit javasol valaki.
Azért több évvel a válás után már hadd ne legyen túl korán egy új házasság, még akkor is, ha a vagyonmegosztást nem sikerült lezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!