Miért ilyen irigyek az emberek?
anyukám kislány koromban meghalt, testvérem nincs, apukám nevelt fel egyedül, így nagyon szoros kötelék alakult ki köztünk. apukám elég gazdag.
2 éve férjhez mentem, dolgozunk mindketten. megvan mindenük, de nem élünk nagy lábon. apukám nagyon sok mindenben segít. autót vett nekem, a ház teljes felújítását ő állja, gyakran ad pénzt is . én már sokszor mondtam, hogy most már hagyjuk ezt, nyilván míg otthon laktam érthető volt hogy hercegnőként bánt velem, de már férjnél vagyok nem az ő "kötelessége" gondoskodni rólam/rólunk. erre ő azt mondta, hogy az a tény, hogy férjhez mentem nem változtat azon, hogy a lánya vagyok. nekem is van pénzem, mert anyukámtól sokat örököltem, de ezt nem sokan tudják, és nem is nyúlok hozzá (pedig már 10 éve kamatozik), én ezt a kislányomnak szánom majd az élete elkezdéséhez. mindenki a fejemhez vágja, hogy nekem könnyű, mert apám tart el, de ez nem igaz, tényleg segít, de amiből élek azt a férjemmel együtt keressük meg. nem értem miért ilyenek az emberek.
(az utcán, a boltban, a munkahelyen...mindenütt erről csámcsognak az ember háta mögött, még a rokonok is, akik elvileg tudják, hogy mi a helyzet.
igazad van.
minden jót neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!