Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen irigyek az emberek?

Miért ilyen irigyek az emberek?

Figyelt kérdés

anyukám kislány koromban meghalt, testvérem nincs, apukám nevelt fel egyedül, így nagyon szoros kötelék alakult ki köztünk. apukám elég gazdag.

2 éve férjhez mentem, dolgozunk mindketten. megvan mindenük, de nem élünk nagy lábon. apukám nagyon sok mindenben segít. autót vett nekem, a ház teljes felújítását ő állja, gyakran ad pénzt is . én már sokszor mondtam, hogy most már hagyjuk ezt, nyilván míg otthon laktam érthető volt hogy hercegnőként bánt velem, de már férjnél vagyok nem az ő "kötelessége" gondoskodni rólam/rólunk. erre ő azt mondta, hogy az a tény, hogy férjhez mentem nem változtat azon, hogy a lánya vagyok. nekem is van pénzem, mert anyukámtól sokat örököltem, de ezt nem sokan tudják, és nem is nyúlok hozzá (pedig már 10 éve kamatozik), én ezt a kislányomnak szánom majd az élete elkezdéséhez. mindenki a fejemhez vágja, hogy nekem könnyű, mert apám tart el, de ez nem igaz, tényleg segít, de amiből élek azt a férjemmel együtt keressük meg. nem értem miért ilyenek az emberek.

(az utcán, a boltban, a munkahelyen...mindenütt erről csámcsognak az ember háta mögött, még a rokonok is, akik elvileg tudják, hogy mi a helyzet.

2012. aug. 16. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük,jobbat nem tudsz,aki ilyen sajnos nem fog változni,nehogy már szégyenkezni kelljen azért ha az embernek kicsit jobban megy,mi is hasonló helyzetben vagyunk,kb 3-4 éve jobban állunk anyagilag,de tettük is érte ugy érzem,és sok ember viselkedése megváltozott velünk szemben.Elöször engem is zavart de már rájöttem nem tudok mit tenni,nem fogom ,nem jól érezni magam csak mert másnak böki a csőrét,hogy nekünk jobban megy most a szekér.
2012. aug. 16. 19:09
 2/6 A kérdező kommentje:

igazad van.

minden jót neked :)

2012. aug. 16. 19:12
 3/6 anonim válasza:
Elég unalmas életük lehet a pletykálkodóknak, ha ezzel töltik ki az idejüket.Legtöbb, amit tehetsz, hogy nem hagyod, hogy elrontsák a kedvedet. Koncentrálj arra, ami igazán számít neked: a családodra. A többi ember véleményére meg ne adj.
2012. aug. 16. 19:34
 4/6 anonim válasza:
Neked csak egyetlen dologra kell figyelned: Édesapádra mindenek felett. Ha elkényeztetett, ha nem. Tette a dolgát, teszi azóta is, a többiek meg... Nos, igen, az ember ilyen.
2012. aug. 16. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
De honnan tudják az utcán meg a boltban, hogy milyen az anyagi helyzeted? Én is járok boltba meg utcára, de senki nem tudja, mennyit keresek.
2012. aug. 16. 22:45
 6/6 anonim válasza:
Mondjuk, ha régóta laksz egy helyen, akkor már elég jól ismerhetnek az emberek. Elég a szomszédokra gondolni. Gyakran jobban tudják a dolgainkat, mint, ahogy sejtenénk.
2012. aug. 17. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!