Mit szólnál, ha kiderülne, hogy a 18 éves lányod egy 45 éves házas emberrel kavar?
"a 18 éves lányod egy 45 éves házas emberrel kavar"
Vagyis nem lett megerőszakolva,
nem lett kényszerítve semmire,
és ő kavar a férfival.
Ráadásul már régen nagykorú!
Nem értem,hogy miért mindenki rögtön a férfit hibáztatja??!!
Én 19 évesen kavartam egy nálam 16 évvel idősebb, házas pasival. Most 28 vagyok és a mai fejemmel természetesen nem tenném, de akkor fiatalabb voltam, vehemens és tapasztalatlan. Persze kiderült a szüleim előtt. Nem csesztek le, nem tartottak hegyi beszédet, mert egyrészt elmúltam 18 éves, másrészt ez egy fontos tapasztalat volt az életemben. Most mit értek volna, ha kiabálnak, veszekednek velem, netán pszichológust ajánlottak volna? Semmit. Tartott pár hónapig ez a kapcsolat, aztán az ipse lelépett, eltűnt az életemből.
Az pedig, hogy házas volt, eleinte zavart, aztán úgy voltam vele, hogy az éremnek két oldala van. Ha egy pasi kifelé kacsingat a házasságából, akkor ott gondok vannak, és kettőn áll a vásár. Én pedig szabad voltam, nem tartoztam senkinek elszámolással.
Nálam nem volt emiatt beszólogatás, letolás, kioktatás. Nem örültek neki, de nem szóltak bele a szerelmi ügyeimbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!