Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha kiderülne,...

Mit szólnál, ha kiderülne, hogy a 18 éves lányod egy 45 éves házas emberrel kavar?

Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 14:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
(folytatás)Sőt ha a végén ez igaz szerelem lenne véletlenül, jobban örülnék neki, mintha a lányom párja egy huszonéves kis nyikhaj lenne, aki nem igazi férfi, és még kalandozni vágyik.. a lányomat csalva. Nem minden fekete-fehér. Igazából ha megismerném a szimpátia döntene, de ugyanígy lennék a lányom 18 éves pasijával is..
2014. júl. 3. 17:49
 22/26 anonim ***** válasza:

"a 18 éves lányod egy 45 éves házas emberrel kavar"

Vagyis nem lett megerőszakolva,

nem lett kényszerítve semmire,

és ő kavar a férfival.

Ráadásul már régen nagykorú!

Nem értem,hogy miért mindenki rögtön a férfit hibáztatja??!!

2014. júl. 3. 18:15
 23/26 anonim ***** válasza:
Azért annyira régen azért nem nevezhető nagykorúnak ! Majdhogynem ott a tojáshéj a fenekén . Nagykorúnak csak a személyi igazolványában szereplő születési dátum alapján nevezhető .. értelmileg ,felfogásilag még közel sem felnőtt ,bármennyire is hiszi sok 18 éves annak magát . Én 32 éves férfi vagyok ,de kijelentem nem kezdenék 24 éves kor alatt nővel ! 18 éves ? Te jó ég ...szinte még gyerek ! :O Elítélem a 45 (!) éves férfit is .. Kérdező készítsd fel a lányodat a csalódásra ,nagy valószínűséggel nem tisztességesek a férfi szándékai !
2014. júl. 3. 18:28
 24/26 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem nem szólnék neki egy rossz szót sem. Mert ha nekem lenne egy lányom aki egy ilyen dolgot megoszt velem,akkor nem akarnám elveszíteni azzal a bizalmát,hogy lehordom a sárga földig. Nyilván nem helyeselnék,de nem is ordítanék vele. Annál is inkább mert minél jobban tiltja az ember annál jobban akarja a kapcsolatot. Én úgy lennék vele,ha már egy ilyen kapcsolatot választott akkor tudjam amikor ezzel a házas férfivel találkozik,és ne kelljen hazugságokat kitalálnia hová megy.
2014. júl. 3. 20:19
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem szólnék neki reménykednék benne ,hogy jól sül el a kapcsolata!Nem csak a kor számít.Ha meg mégsem sül el minden pozitívan ott lennék amikor szükség van rám.Ha meg házas akkor házas és azt a kapcsolatot rég nem a lányod tette tönkre.Ha esetleg ő is mászott rá a palira egy rendes házasság mellet nem tartana ez a viszony.Senki ,nem gonosz ,meg önző meg hülye!Mindenki csak a boldogságát keresi!
2014. júl. 3. 20:28
 26/26 anonim ***** válasza:

Én 19 évesen kavartam egy nálam 16 évvel idősebb, házas pasival. Most 28 vagyok és a mai fejemmel természetesen nem tenném, de akkor fiatalabb voltam, vehemens és tapasztalatlan. Persze kiderült a szüleim előtt. Nem csesztek le, nem tartottak hegyi beszédet, mert egyrészt elmúltam 18 éves, másrészt ez egy fontos tapasztalat volt az életemben. Most mit értek volna, ha kiabálnak, veszekednek velem, netán pszichológust ajánlottak volna? Semmit. Tartott pár hónapig ez a kapcsolat, aztán az ipse lelépett, eltűnt az életemből.

Az pedig, hogy házas volt, eleinte zavart, aztán úgy voltam vele, hogy az éremnek két oldala van. Ha egy pasi kifelé kacsingat a házasságából, akkor ott gondok vannak, és kettőn áll a vásár. Én pedig szabad voltam, nem tartoztam senkinek elszámolással.

Nálam nem volt emiatt beszólogatás, letolás, kioktatás. Nem örültek neki, de nem szóltak bele a szerelmi ügyeimbe.

2014. júl. 11. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!