Mit szólnál, ha kiderülne, hogy a 18 éves lányod egy 45 éves házas emberrel kavar?
Először is,mint tudjuk,erőszakkal semmit nem lehet elintézni normálisan.Ezért hát,mikor nincs otthon a lányom,egy óvatlan pillanatban áthívnám ezt a férfit.Elmondanám neki,hogy hasonló a korosztályunk,de nekem gusztustalan lenne az,ha 18 éves fiúval kavarnék,a férjemnek pedig az,ha 18 éves lánnyal kellene szexelnie.Mert nyilván egy normális felnőtt férfi nem fog kavarni egy most felnőtté váló fiatal lánnyal.Egy 18 éves most kezdi az életét,nem most kezd belenyugodni abba,hogy olyan legyen az élete,amilyen.
Ha a férjem(aki még nincs) felidegesítené magát,azt jogosnak tartanám,de nem engedném soha,hogy bárkivel is erőszakoskodjon.
Megmondanám ennek a férfinak,hogy vagy lekopik a lányunkról,de izibe,vagy pedig szólunk a kedves feleségnek és a gyerekeknek.És tényleg szólnék,ha nem kopna le a lányomról.
Ha még úgysem kopna le,akkor már nem lehetne tenni sajnos semmit.Csak várni,és majd az idő megoldja,hogy szétmenjenek.Ha pár hónap,vagy 1 év alatt úgysem mennének szét,akkor már keményebb eszközökhöz folyamodnék.Akkor lehet eldurranna egypár pofon a kedves férjek részéről.
Nehéz kérdés, bevallom, nekem nincs gyerekem, de szerintem ha tiltod, azzal semmire nem mész. Ha a lányod szerelmes a férfiba, akkor meg talán hiába beszélsz, a szív uralkodik az ész felett.
Azért egy normális beszélgetés keretében észérvekkel elmondanám neki, hogy mennyire megégetheti magát ezzel a kapcsolattal. Nem hogy magának okoz rosszat, hiszen ki akar harmadik lenni, meg titkolózni, még egy család életét is megkeseríti.
Remélhetőleg ő is belátja majd, hogy ez így nem korrekt és senkinek nem jó. Azért támogasd és hallgasd meg őt is, hogy bizalommal forduljon hozzád.
Egyáltalán nem bizalmas a kapcsolatunk.
Soha nem vallaná be nagy valószínűséggel, de elég sok rá utaló jel van. Egy telefonbeszélgetést is hallottam, ami elég egyértelművé tette számomra a dolgot.
Az utolsó hozzászólásodból látszik mi itt a probléma. Te nem vagy a saját gyerekednek "bizalmasa". Nem jó a kapcsolatotok. Biztonságot keres leginkább, amit a korosztálya nem tud neki megadni. Mondhatjuk apakomplexusnak is, hiszen a korkülönbség nem kicsi.
Azt keresi amit tőletek soha nem kapott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!